Het SEO bureau van Nederland

.

Kwalitatieve bezoekers zonder te betalen per klik!

 • 750+ blije SEO & Linkbuilding klanten
 • Complete SEO ontzorging van strategie tot techniek, content en linkbuilding
 • Klanten blijven gemiddeld 8,5 jaar bij ons
 • 17+ SEO Specialisten
 • Nationale- & Internationele SEO
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Hét beste SEO Bureau van de Benelux!

  Steeds meer ondernemers besluiten om gebruik te maken van de mogelijkheden van online. Ieder serieus bedrijf heeft tegenwoordig wel een professionele website. Heb jij een professionele website, maar is deze website op het web nog niet terug te vinden? Dan ben je op zoek naar een no nonsense SEO bureau die jouw posities kan versterken.

  Ranking Masters is hét SEO bureau uit de Benelux markt en kan binnen ieder concurrentieveld jouw website bovenaan zetten in de Google zoekmachine. Nieuwsgierig? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  Vraag een gratis SEO analyse aan

  SEO BUREAU INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

  De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

  Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

  Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

  We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

  Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

  Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

  Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

  In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

  • #1 Backlinks
  • #2 Linkbuilding
  • #3 SEO uitbesteden

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat qua SEO?

  Bij Ranking Masters zijn we echte SEO fanaten! Ontvang de Gratis SEO Analyse t.w.v. €495 ex. BTW en kom erachter hoe jouw bedrijf extra omzet kan realiseren in de Google zoekmachine!

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Hoe lang duurt een SEO campagne?

   Een vraag die ons als SEO bureau vaak gesteld wordt, is hoe lang het duurt voordat de website goed vindbaar is. Het antwoord op deze vraag kan per situatie verschillen. De duur van de campagne is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de concurrentie. Bijna 80% van de meest succesvolle webshops maakt fanatiek gebruik van SEO!

   Je moet dus met andere (online) bedrijven concurreren om bovenin de zoekresultaten te komen. Doorgaans duurt het drie tot zes maanden voordat je een positie in de top 3 zoekresultaten hebt. Het is aan te raden om ook hierna nog door te gaan met de SEO campagne. Op deze manier blijf je de positie behouden.

   Wil je snel in de top 3 komen met jouw bedrijf? In dit geval is het aan te raden om je op zoektermen met minder concurrentie te richten. Richt je bijvoorbeeld eerst op de lokale omgeving, ook wel local SEO genoemd, bijvoorbeeld door middel van SEO NijmegenSEO Leiden of SEO Tilburg.

   Wat kan SEO voor je bedrijf betekenen?

   Als SEO bureau kunnen wij ervoor zorgen dat je website goed vindbaar wordt in de Google zoekresultaten. Google wordt door vrijwel alle consumenten gebruikt en is hét perfecte middel om koopgericht verkeer naar je website te begeleiden.

   Bij Ranking Masters zorgen we ervoor dat je met meerdere zoekwoorden in de top 3 of top 5 komt te staan. Stel dat er naar jouw product of dienst gemiddeld 2.500 keer per maand gezocht wordt. In dit geval gaat SEO je website of webshop veel nieuwe bezoekers opleveren! Bij Ranking Masters maken we vooraf een uitgebreide analyse, zodat we precies weten op welke zoektermen de focus gelegd moet worden. Hierdoor ben je verzekerd van een effectieve aanpak.

   Verschillende SEO technieken

   Een SEO bureau maakt gebruik van verschillende technieken om een website beter vindbaar te maken. Onpage technieken zijn de technieken die op je eigen website worden toegepast. Denk daarbij bijvoorbeeld aan technieken die de laadtijd van je website verhogen en tevens daarmee ook de conversie verhogen.

   Daarnaast zijn er ook nog offpage technieken, dit zijn technieken die op externe pagina’s worden toegepast. Een voorbeeld van een effectieve onpage techniek, is het schrijven van SEO-content.

   De meest bekende en effectieve off-page SEO-techniek is linkbuilding. Daarnaast zijn er nog veel meer technieken die gebruikt kunnen worden om de positie van de site te verbeteren. Zo is het bijvoorbeeld van groot belang dat de site een duidelijke interne linkstructuur heeft. De verbeterpunten op technische niveau leveren wij je in een concrete lijst aan. Wanneer je contact met ons opneemt krijg je hier ook gratis advies over.

   Vervolgens sturen we, gedurende de campagne, per zoekwoord bij waar nodig is om optimaal te ranken in zoekmachines als Google. Concreet betekent dit dat we iedere maand controleren welke aanpassingen op of buiten jouw website benodigd zijn.

   Niche linkbuilding

   Iedereen die zich een beetje in SEO verdiept, zal al snel de term “linkbuilding” tegenkomen. Linkbuilding is het plaatsen van links naar de website op externe pagina’s. Er zijn tientallen bedrijven die zichzelf als linkbuilders kwalificeren. Toch zijn er maar weinig bedrijven die daadwerkelijk weten hoe een goede linkbuilding strategie eruit hoort te zien. Linkbuilding kan bijzonder effectief zijn, mits je het uitbesteed aan een professioneel SEO bureau. Linkbuilding is namelijk verre van eenvoudig.

   Het is belangrijk dat er voor linkbuilding gebruik gemaakt wordt van een kwalitatief netwerk van websites om linkruil toe te passen. Zo moeten de websites in beheer van het SEO bureau bijvoorbeeld relevant zijn voor de expertise of het thema van je eigen website of webshop. Bovendien moet Google een hoge waarde aan de websites, waarop de linkverwijzing gerealiseerd wordt, toekennen. Als de websites een lage waarde hebben, zal de invloed van een linkverwijzingen vanaf deze site mogelijk negatief uitpakken voor je online autoriteit. Het linkprofiel van je website moet bovendien natuurlijk blijven. Het aantal linkverwijzingen per maand moet dus geleidelijk stijgen. Het is namelijk onlogisch als je website van de een op de andere maand honderd linkverwijzingen vergaard. Om er zeker van te zijn dat linkbuilding op de juiste manier wordt uitgevoerd, kun je een SEO bureau of linkbuilding bureau als Ranking Masters inschakelen. Bij Ranking Masters weten we als de beste hoe we deze techniek toepassen.

   Een effectieve SEO campagne

   Vind jij het belangrijk dat de zoekmachineoptimalisatie van jouw website wordt verzorgd door een expert? Dan is Ranking Masters hét SEO bureau voor jou! Wij hebben ontzettend veel ervaring met zoekmachine optimalisatie en kunnen je website relatief snel naar de top brengen. Door de vindbaarheid van je site te vergroten, zal het verkeer op de website flink toenemen.

   Dit merk je uiteraard ook terug aan het aantal conversies. Ben jij benieuwd wat SEO jou kan opleveren? Onze specialisten kunnen een uitstekende inschatting voor je maken door middel van een SEO check! Besluit je om met ons in zee te gaan? Dan kun je zeker zijn van een effectieve SEO campagne. Wil je meer weten over SEO of over ons SEO bureau zelf? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

   Hèt Zoekmachine optimalisatie bureau om jouw online vindbaarheid in Google verbeteren!

   Ranking Masters is het beste SEO bureau van de Benelux. Vaak zijn SEO bureaus onderdeel van een marketing bureau en beoefent dit marketing bureau meerdere sporten. Wij hebben ervoor gekozen om ons online marketing bureau gespecialiseerd te maken in de SEO dienst.

   Ranking Masters is hét zoekmachine marketing bureau met een dedicated SEO specialist voor jou. Deze SEO specialist is gespecialiseerd om websites en webshops beter vindbaar te maken in de zoekresultaten van zoekmachines als Google. Dit gaat de SEO specialist doen aan de hand van advies die gebaseerd zijn op diverse SEO analyses van jouw website en die van jouw concurrenten. Vervolgens adviseren we je een op maakt gemaakte aanpak of het SEO pakket dat het best bij jouw vraagstuk past.

   Weetje: Je krijgt je eigen dashboard waarin je iedere dag live de Google topposities kunt monitoren.

   Daarnaast heeft SEO bureau Ranking Masters meerdere inhouse tooling ontwikkelt waardoor wij meer inzicht hebben dan andere zoekmachine marketing bureaus op het gebied van SEO marketing.

   Ben jij klaar om meer online (lokale) autoriteit te krijgen in jouw niche? Wij zijn dé online marketing specialist op het gebied SEO voor jouw bedrijf. Vraag vandaag direct de gratis SEO analyse of quickscan aan en ontvang binnen 1 werkdag een reactie. Wij helpen je graag en kunnen eventuele geadviseerde zoekwoorden en kansen ook doorvertalen naar een strategie.

   P.S. Je kunt ook een vrijblijvende afspraak maken.

   Neem contact op

   Dit is een profielbeschrijving Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse