Al 7 jaar ervaring

Hét Online Marketing bureau voor bedrijven in Breda

.

Gespecialiseerd in Online Marketing bureau uit Breda voor bedrijven en zelfstandigen gevestigd in Nederland en België!

 • 17+ inhouse Specialisten
 • Nationaal & Internationaal actief
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 19 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Online marketing bureau in Breda: Meer dan SEO alleen

  Als jij denkt aan een online marketing bureau uit Breda, dan denk je misschien aan zoekmachine optimalisatie en een hogere positie in de zoekresultaten. En ook al is dit één van de diensten die ze aanbieden, de mogelijkheden gaan veel verder dan dat. Een online marketing bureau uit Breda helpt je om je online aanwezigheid te versterken, om bezoekers naar je website te trekken en om je conversie ratio te vergroten. En dat doen ze met een verscheidenheid aan diensten. Samen met het marketing bureau bepaal je welke van deze diensten voor jou de beste resultaten opleveren.

  Neem contact op

  SEM AGENCY INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters dé SEM agency in huis die streeft naar jouw omzetgroei. In iedere denkbare markt, hebben wij onze klanten geholpen aan zichtbaarheid binnen de Google zoekmachine. Wij weten exact welke route we moeten bewandelen om jouw groeidoelstellingen te bereiken.

  Wij helpen bedrijven online te groeien middels doordachte en effectieve SEO & SEA campagnes waarbij ook onze in-house webdevelopment en design afdeling eraan meewerkt.Zo hebben we alles onder één dak om impact om jouw (online) omzet te laten groeien. Kortom, Ranking Masters is de complete partner voor jouw online succes!

  Hoe we dat doen? Met onze diepgaande kennis, nauwe samenwerking, jarenlange ervaring & brede netwerk. De vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een betere SEM agency voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Ranking Masters onderscheidt zich door de continue focus op zowel de impact van de campagne als op de klantbeleving. Begonnen als data driven SEO-bureau, vinden we SEA relatief eenvoudig. Dit bedoelen we niet arrogant 😉.

  Daarnaast geloven wij in data. Om die reden hebben wij, in samenwerking met de programmeurs van het Juulr.com-platform, onze eigen in-house tools ontwikkeld. Deze zelfontwikkelde tools stellen ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen, waardoor onze projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen analyseren en hier tijdig op kunnen inspelen. Wij herkennen kansen voordat ze zich voordoen en zetten dit om in concreet resultaat!

  Verder onderscheiden we ons van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Onze doorgewinterde en continu geoptimaliseerde strategieën op maat zijn toepasbaar in iedere industrie én hebben zich al succesvol bewezen voor meer dan 750 andere bedrijven.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, starten we met een data-analyse van jouw website en/of het Google Ads-account. Op deze manier bepalen we jouw huidige situatie, het nulpunt, en geven we een inschatting van het resultaat dat wij verwachten te behalen, evenals de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Uiteraard krijg je tijdens onze samenwerking ook dagelijks zelf inzicht in de resultaten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dashboard zijn, waarin je de posities van de belangrijkste zoektermen kunt volgen (SEO), of door toegang te hebben tot je eigen Google Ads-account (SEA). Doordat we de resultaten nauwlettend in de gaten houden, kunnen we proactief beslissingen nemen en kansen signaleren die we voor jou willen benutten.

  Je ontvangt van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie gaan we dieper in op de rapportage, bespreken we eventuele verbeterpunten en behandelen we actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Waarom geloven wij de in kracht van data?

  Bij Ranking Masters geloven wij in de kracht van data als fundament voor succesvolle marketingcampagnes. De sleutel tot het succes van elke campagne schuilt in de wereld van data. Deze gegevens fungeren niet alleen als sturingsinformatie; ze zijn ons kompas, waardoor we zowel inzicht verwerven in wat effectief is, maar ook proactief kunnen handelen om voortdurende verbeteringen door te voeren.

  Wij zijn ervan overtuigd dat een gedegen begrip van data leidt tot doeltreffend handelen en uiteindelijk tot een verhoogd succes binnen het dynamische landschap van online marketing. In de analytische diepgang van data vinden wij de strategische route naar het optimaliseren en perfectioneren van elke campagne!

  Wat maakt Ranking Masters uniek? (weg?)

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat met je Search Marketing resultaten?

  Bij Ranking Masters zijn we echte zoekmachine fanaten. Ontvang gratis onze Groeiscan ter waarde van €495,- excl. btw en ontdek hoe je met jouw bedrijf extra omzet kunt genereren via de Google zoekmachine.

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Waarmee kan een online marketing bureau uit Breda jou helpen?

   Beheer jij een website, heb je een bedrijf, winkel of instelling, dan helpt een online marketing bureau uit Breda jou om meer conversies binnen te halen. Met conversies bedoelen we bezoekers die op jouw website doen wat jij wilt, dus dat kan het aanschaffen van een product of dienst zijn, maar ook het invullen van een vragenlijst, het downloaden van een boek of het inschrijven voor een mailinglijst vallen hier onder. Online marketing is een verzamelnaam voor alle marketingmethoden die via het internet verlopen. We hebben slechts enkele van de diensten van een online marketing bureau voor je op een rijtje gezet.

   online marketing bureau breda

   1.     SEO

   Zoekmachine optimalisatie is vaak waar het allemaal mee begint. Door je website te optimaliseren en aan de techniek, de inhoud en linkbuilding te werken, zorgt het online marketing bureau uit Breda dat deze gebruikersvriendelijk is, autoriteit krijgt, relevant is, betrouwbaar overkomt en dus van de zoekmachines prioriteit krijgt. SEO is niet alleen goed voor je positie in de zoekresultaten, maar ook voor de algehele status van je website. Webdesigners, tekstschrijvers en andere specialisten zorgen ervoor dat deze perfect in orde is voor jouw bezoekers.

   Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

   • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
   • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
   • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

   Maak een afspraak

   2.     Online adverteren

   Je hebt verscheidene mogelijkheden tot je beschikking om online te adverteren. De meest bekende is Google Ads waarmee je advertenties plaatst op de netwerken van Google. Andere programma’s die deze optie aanbieden zijn TikTok, Facebook, WhatsApp en LinkedIn. Door te adverteren via deze programma’s bereik je een vrij specifieke doelgroep en daar pluk je de vruchten van. Een online marketing bureau uit Breda weet exact hoe ze dit voor jou moeten opzetten en onderhouden, zodat jij het wiel niet uit hoeft te vinden.

   3.     Sociale media marketing

   Het opzetten en onderhouden van een sociale media campagne is een groot karwei. Tegelijkertijd is je succes hiervan afhankelijk van de tijd en moeite die jij erin steekt. Plaats je niet regelmatig een interessant bericht, dan loopt je spoor al vrij snel dood. Toch zijn deze sociale media kanalen ideaal voor interactie met je doelgroep én is het bereik groot. Door een online marketing bureau uit Breda in te schakelen worden jouw sociale media campagnes perfect opgezet en eventueel ook onderhouden.

   4.     E-mail marketing

   Als jij nog niet aan e-mail marketing doet, dan is dit het moment om te beginnen. Het is een marketingmethode die al bijna 50 jaar oud is en die nog steeds resultaten levert. Het online marketing bureau uit Breda zet dit probleemloos voor je op een begint een mailinglijst, maakt een database, levert de juiste software aan, automatiseert dit voor je en zorgt dat je interessante en aantrekkelijke e-mails de deur uitstuurt. Met e-mail marketing bereik je een doelgroep die zich vrijwillig in jou geïnteresseerd heeft. Een kans op een conversie is dus automatisch veel groter.

   5.     Remarketing

   Met remarketing probeer je internet gebruikers die al eens interesse hebben getoond in jouw product, of een soortgelijk product van een concurrent, alsnog over de streep te trekken. Als iemand op zoek is geweest naar vluchten naar Australië, maar deze niet heeft aangeschaft dan laat jij ze als reisbureau een aanbieding zien waar ze geen nee tegen kunnen zeggen. Ook klanten die een winkelwagentje hebben gevuld, maar deze hebben verlaten worden met remarketing aangesproken. Het is belangrijk dat remarketing goed en subtiel wordt uitgevoerd, omdat iemand anders het gevoel krijgt online privacy verloren te hebben. Een online marketing bureau uit Breda weet exact hoe dit het beste aan te pakken.

    

   De voordelen van een online marketing bureau

   Online marketing bureaus helpen je dus aan meer bezoekers en dat door je online aanwezigheid te vergroten. Je merk krijgt meer bekendheid, je conversie ratio gaat omhoog en jij draait meer omzet. De bovenste, en vele andere, diensten zijn door een marketing bureau op te zetten en te onderhouden. Het enige wat jij moet doen is gereed zijn om de klanten te ontvangen.

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEM partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse

   Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

   Ontvang jouw gratis online marketing analyse