Al 7 jaar ervaring

Online Marketing Bureau

.

Op zoek naar een kwalitatief sterk online marketing bureau? Ranking Masters staat voor je klaar!

 • 17+ inhouse Specialisten
 • Nationaal & Internationaal actief
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Waarom een online marketing bureau vandaag de dag onmisbaar is

  Als jij een bedrijf hebt en je wilt meer klanten genereren, dan is de hulp van een online marketing bureau onmisbaar.

  Het is zo dat je zelf een internet marketing campagne op kunt zetten en dat in weinig tijd en voor weinig geld. Online marketing gaat echter veel verder dan alleen het winnen van bezoekers op je website, want het is juist de kunst ze daar te houden.

  Een marketing bureau kan je dan helpen de ervaring voor je klanten prettig, persoonlijk en uniek te maken en dat is nu exact hoe jij jezelf kunt onderscheiden van de concurrentie.

  Neem contact op

  SEM AGENCY INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters dé SEM agency in huis die streeft naar jouw omzetgroei. In iedere denkbare markt, hebben wij onze klanten geholpen aan zichtbaarheid binnen de Google zoekmachine. Wij weten exact welke route we moeten bewandelen om jouw groeidoelstellingen te bereiken.

  Wij helpen bedrijven online te groeien middels doordachte en effectieve SEO & SEA campagnes waarbij ook onze in-house webdevelopment en design afdeling eraan meewerkt.Zo hebben we alles onder één dak om impact om jouw (online) omzet te laten groeien. Kortom, Ranking Masters is de complete partner voor jouw online succes!

  Hoe we dat doen? Met onze diepgaande kennis, nauwe samenwerking, jarenlange ervaring & brede netwerk. De vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een betere SEM agency voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Ranking Masters onderscheidt zich door de continue focus op zowel de impact van de campagne als op de klantbeleving. Begonnen als data driven SEO-bureau, vinden we SEA relatief eenvoudig. Dit bedoelen we niet arrogant 😉.

  Daarnaast geloven wij in data. Om die reden hebben wij, in samenwerking met de programmeurs van het Juulr.com-platform, onze eigen in-house tools ontwikkeld. Deze zelfontwikkelde tools stellen ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen, waardoor onze projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen analyseren en hier tijdig op kunnen inspelen. Wij herkennen kansen voordat ze zich voordoen en zetten dit om in concreet resultaat!

  Verder onderscheiden we ons van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Onze doorgewinterde en continu geoptimaliseerde strategieën op maat zijn toepasbaar in iedere industrie én hebben zich al succesvol bewezen voor meer dan 750 andere bedrijven.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, starten we met een data-analyse van jouw website en/of het Google Ads-account. Op deze manier bepalen we jouw huidige situatie, het nulpunt, en geven we een inschatting van het resultaat dat wij verwachten te behalen, evenals de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Uiteraard krijg je tijdens onze samenwerking ook dagelijks zelf inzicht in de resultaten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dashboard zijn, waarin je de posities van de belangrijkste zoektermen kunt volgen (SEO), of door toegang te hebben tot je eigen Google Ads-account (SEA). Doordat we de resultaten nauwlettend in de gaten houden, kunnen we proactief beslissingen nemen en kansen signaleren die we voor jou willen benutten.

  Je ontvangt van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie gaan we dieper in op de rapportage, bespreken we eventuele verbeterpunten en behandelen we actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Waarom geloven wij de in kracht van data?

  Bij Ranking Masters geloven wij in de kracht van data als fundament voor succesvolle marketingcampagnes. De sleutel tot het succes van elke campagne schuilt in de wereld van data. Deze gegevens fungeren niet alleen als sturingsinformatie; ze zijn ons kompas, waardoor we zowel inzicht verwerven in wat effectief is, maar ook proactief kunnen handelen om voortdurende verbeteringen door te voeren.

  Wij zijn ervan overtuigd dat een gedegen begrip van data leidt tot doeltreffend handelen en uiteindelijk tot een verhoogd succes binnen het dynamische landschap van online marketing. In de analytische diepgang van data vinden wij de strategische route naar het optimaliseren en perfectioneren van elke campagne!

  Wat maakt Ranking Masters uniek? (weg?)

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat met je Search Marketing resultaten?

  Bij Ranking Masters zijn we echte zoekmachine fanaten. Ontvang gratis onze Groeiscan ter waarde van €495,- excl. btw en ontdek hoe je met jouw bedrijf extra omzet kunt genereren via de Google zoekmachine.

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Wat doet een online marketing bureau?

   Je hebt de optie om je online marketing volledig uit te besteden of je kunt een gedeelte hiervan laten uitvoeren. Het is dan misschien handig om toe te lichten wat online marketing precies is.

   Ook wel internet marketing genoemd, zijn dit alle boodschappen die via het internet worden uitgestuurd met als doel potentiële klanten naar een website of sociale media pagina te trekken.

   Dit kan op verschillende manieren, zoals door een Google Ads campagne op te zetten, door remarketing in te voeren, door verscheidene sociale media kanalen op te zetten en door e-mail groepen te creëren. Het is echter nog belangrijker dat het fundament hier onder goed is en ook dat kan met online marketing worden bereikt.

   Online marketing en SEO

   Wat veel mensen niet weten is dat zoekmachine optimalisatie (SEO) ook onderdeel uitmaakt van online marketing. Je stuurt dan niet direct een reclamebericht uit, maar je trekt klanten naar je website op een andere manier.

   Dit wordt ook wel pull marketing genoemd, want je probeert een groep waarvan je al weet dat ze interesse hebben aan te trekken.

   Laat een online marketing bureau dus altijd eerst je website optimaliseren voor de zoekmachines. Als er dan iemand is die naar jouw diensten of producten op zoek is en deze intypt in Google, dan kom jij op de eerste pagina van de zoekmachine terecht.

   Aangezien maar 10 procent van alle zoekers doorgaat naar de tweede pagina, is dit op het gebied van online marketing echt een vereiste.

   Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

   • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
   • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
   • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

   Maak een afspraak

   SEO is de basis voor een goede website

   Een andere reden om met SEO te beginnen, is omdat dit de basis is voor elke succesvolle website. Door hier een online marketing bureau voor in te zetten wordt de techniek achter je website aangepakt (laadsnelheid, veiligheid, sitemap, enzovoorts), wordt er een uitgebreid zoekwoorden onderzoek uitgevoerd, wordt er gekeken naar de kwaliteit van je linkbuilding en het werven van backlinks en wordt de inhoud van je website geoptimaliseerd.

   Een website die te langzaam laadt zal klanten die je met je online marketing campagnes aanlevert juist afstoten en de relevante zoekwoorden die worden aangewezen vormen de rode draad door al je internet marketing. Een online marketing bureau kan op die manier het aantal conversies dat je genereert optimaliseren.

   Pas nadat je zoekmachine optimalisatie in orde is, kan het online marketing bureau een zo succesvol mogelijke marketing campagne formuleren.

   Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

   • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
   • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
   • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

   Maak een afspraak

   Verschillende online marketing strategieën

   Nu is het zaak om samen met het online marketing bureau te bepalen welke strategie je wilt gaan volgen.

   Dat bepaal je door te kijken naar verschillende punten, zoals het definiëren van je doelgroep en doelstelling, het formuleren van je boodschap en het vaststellen van je budget.

   Er zijn dan verschillende mogelijkheden en het online marketing bureau kan je hier uitgebreid over inlichten.

   • Google Ads: adverteer voor je product, bedrijf of dienst via Google Ads. Je advertentie wordt dan getoond op bepaalde websites of bovenaan de zoekmachine resultaten als er een bepaalde term wordt ingetypt. Je kunt zo zeer doelgericht adverteren op een groep mensen die hun interesse al hebben getoond.
   • Remarketing: met remarketing probeer je mensen te bereiken die al een keer contact met je gezocht hebben, maar die toch geen klant geworden zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan iemand die producten in het winkelmandje heeft gedaan maar deze niet heeft afgerekend. Stuur deze persoon een herinnering zodat ze alsnog op de koop knop drukken.
   • Sociale media marketing: met sociale media marketing kun je interactief zijn met je volgers. Facebook, Twitter en Instagram zijn hier bekende voorbeelden van, maar ook YouTube, Tiktok en LinkedIn kunnen zeer effectief zijn. Kies de sociale media uit die bij je past, plaats een link naar je bedrijf en zorg ervoor dat je een bericht plaatst die gedeeld zal worden. Dit levert je een groot bereik op én een backlink tegelijkertijd.
   • E-mail marketing: een online marketing bureau kan je helpen e-mail groepen op te zetten. Dat doe je bijvoorbeeld door de bezoekers van je website de mogelijkheid te geven zich op een nieuwsbrief te adverteren. Deze mensen kun je doelgericht bereiken door ze updates, nieuws en reclameboodschappen te sturen voor producten of diensten waarin ze zijn geïnteresseerd.

   Online marketing is overal

   Je kunt beargumenteren dat online marketing alleen het verzenden van boodschappen is via het internet, maar er komt veel meer bij kijken.

   Wil je het goed doen, dan pak je alle aspecten van online marketing aan en begin je te kijken naar de techniek achter je website, naar de kwaliteit van je website en de inhoud van je teksten, begin je zoekwoorden te verwerken in al je online communicatie en teksten, zorg je voor een goede linkstructuur en ga je backlinks verzamelen, zet je een sociale media campagne op, enzovoorts.

   Het is dan ook niet vreemd dat veel bedrijven een online marketing bureau inschakelen zodat dit vanaf dag 1 helemaal goed wordt gedaan.

   Online marketing is constant in beweging

   Het is niet zo dat je je online marketing strategie één keer opzet en dat je dan achteruit kunt gaan zitten om te wachten tot de klanten binnenstromen. Het is een proces dat constant moet worden gemonitord, bijgesteld en geperfectioneerd.

   Gaat een Google Ads campagne niet goed, stel deze dan bij en leer ervan, zodat je dit niet nog een keer meemaakt. Komen er nieuwe online marketing methoden bij, maak daar dan gebruik van en blijf je concurrentie voor.

   Een specialistisch online marketing bureau is dan onmisbaar bij het opzetten en onderhouden van een succesvolle online marketing strategie.

    

    

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEM partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse

   Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

   Ontvang jouw gratis online marketing analyse