Al 7 jaar ervaring

Online Marketing

.

Gespecialiseerd in Online Marketing voor bedrijven en zelfstandigen gevestigd in Nederland en België!

 • 17+ inhouse Specialisten
 • Nationaal & Internationaal actief
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 21 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Online marketing: wat is het en waarom is het belangrijk?

  Online marketing (ook wel internet marketing genoemd) is een zeer breed begrip en een marketingstrategie die constant in beweging is. Met online marketing worden alle communicaties via het internet bedoeld die als doel hebben om mensen naar je website of sociale media pagina te trekken en er een klant van te maken. De meeste bedrijven zijn hier al druk mee bezig en dat is niet vreemd, want internet marketing heeft vele voordelen.

  De verschillende soorten online marketing

  Het is onmogelijk om alle manieren waarop je internet marketing kunt toepassen hier te vermelden. Dat komt doordat er regelmatig methoden bijkomen of worden aangepast. Het is dus zaak om je concurrenten voor te blijven en origineel te zijn. En dat doe je door de methode uit te kiezen die bij jouw bedrijf past. Doe je dit goed, dan is internet marketing bijzonder doeltreffend, persoonlijk en winstgevend. We hebben een lijstje met enkele bekende strategieën voor je samengesteld.

  • Zoekmachine optimalisatie of SEO.
  • Google Ads en adverteren via de zoekmachines.
  • Remarketing.
  • Content marketing.
  • Sociale media marketing.
  • E-mail marketing.
  • Linkbuilding.
  • Conversie optimalisatie.
  Neem contact op

  SEM AGENCY INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters dé SEM agency in huis die streeft naar jouw omzetgroei. In iedere denkbare markt, hebben wij onze klanten geholpen aan zichtbaarheid binnen de Google zoekmachine. Wij weten exact welke route we moeten bewandelen om jouw groeidoelstellingen te bereiken.

  Wij helpen bedrijven online te groeien middels doordachte en effectieve SEO & SEA campagnes waarbij ook onze in-house webdevelopment en design afdeling eraan meewerkt.Zo hebben we alles onder één dak om impact om jouw (online) omzet te laten groeien. Kortom, Ranking Masters is de complete partner voor jouw online succes!

  Hoe we dat doen? Met onze diepgaande kennis, nauwe samenwerking, jarenlange ervaring & brede netwerk. De vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een betere SEM agency voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Ranking Masters onderscheidt zich door de continue focus op zowel de impact van de campagne als op de klantbeleving. Begonnen als data driven SEO-bureau, vinden we SEA relatief eenvoudig. Dit bedoelen we niet arrogant 😉.

  Daarnaast geloven wij in data. Om die reden hebben wij, in samenwerking met de programmeurs van het Juulr.com-platform, onze eigen in-house tools ontwikkeld. Deze zelfontwikkelde tools stellen ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen, waardoor onze projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen analyseren en hier tijdig op kunnen inspelen. Wij herkennen kansen voordat ze zich voordoen en zetten dit om in concreet resultaat!

  Verder onderscheiden we ons van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Onze doorgewinterde en continu geoptimaliseerde strategieën op maat zijn toepasbaar in iedere industrie én hebben zich al succesvol bewezen voor meer dan 750 andere bedrijven.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, starten we met een data-analyse van jouw website en/of het Google Ads-account. Op deze manier bepalen we jouw huidige situatie, het nulpunt, en geven we een inschatting van het resultaat dat wij verwachten te behalen, evenals de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Uiteraard krijg je tijdens onze samenwerking ook dagelijks zelf inzicht in de resultaten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dashboard zijn, waarin je de posities van de belangrijkste zoektermen kunt volgen (SEO), of door toegang te hebben tot je eigen Google Ads-account (SEA). Doordat we de resultaten nauwlettend in de gaten houden, kunnen we proactief beslissingen nemen en kansen signaleren die we voor jou willen benutten.

  Je ontvangt van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie gaan we dieper in op de rapportage, bespreken we eventuele verbeterpunten en behandelen we actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Waarom geloven wij de in kracht van data?

  Bij Ranking Masters geloven wij in de kracht van data als fundament voor succesvolle marketingcampagnes. De sleutel tot het succes van elke campagne schuilt in de wereld van data. Deze gegevens fungeren niet alleen als sturingsinformatie; ze zijn ons kompas, waardoor we zowel inzicht verwerven in wat effectief is, maar ook proactief kunnen handelen om voortdurende verbeteringen door te voeren.

  Wij zijn ervan overtuigd dat een gedegen begrip van data leidt tot doeltreffend handelen en uiteindelijk tot een verhoogd succes binnen het dynamische landschap van online marketing. In de analytische diepgang van data vinden wij de strategische route naar het optimaliseren en perfectioneren van elke campagne!

  Wat maakt Ranking Masters uniek? (weg?)

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat met je Search Marketing resultaten?

  Bij Ranking Masters zijn we echte zoekmachine fanaten. Ontvang gratis onze Groeiscan ter waarde van €495,- excl. btw en ontdek hoe je met jouw bedrijf extra omzet kunt genereren via de Google zoekmachine.

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Twee strategieën

   In de wereld van online marketing wordt er onderscheid gemaakt tussen twee strategieën, namelijk push- en pull marketing. Bij push marketing is het de bedoeling om zoveel mogelijk mensen tegelijkertijd te bereiken en door dit grote bereik een aantal klanten te winnen. Deze methode is vaak duurder en al erg bekend in offline marketing. Het plaatsen van een billboard is een voorbeeld van offline push marketing en het uitzenden van een reclameboodschap op de radio ook.

   Online zijn er ook push marketing strategieën, zoals een banner op een website of het verzenden van een e-mail. Met pull marketing probeer je juist een kleinere doelgroep te bereiken, maar zorg je ervoor dat dit een doelgroep is waarvan je weet dat ze al in jouw product of diensten zijn geïnteresseerd. Dit is waar online marketing echt tot zijn recht komt. Google en Facebook leveren je deze doelgroepen bijvoorbeeld al aan, omdat zij door middel van zoektermen of profielen al weten wat iemand interesseert. Dit is dus een veel effectievere manier van reclame maken die jou percentueel meer klanten op zou moeten leveren.

   Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

   • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
   • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
   • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

   Maak een afspraak

   Pull marketing en personalisatie

   pull marketing

   Voor de tijd van het internet waren bedrijven die reclame wilden maken vooral aangewezen op push marketing. Een advertentie in de krant had als doel zoveel mogelijk mensen te bereiken in de hoop dat er een aantal op zouden reageren. De trend gaat richting online pull marketing en reclame maken wordt veel persoonlijker.

   Het gaat erom dat je een persoonlijke boodschap uitstuurt naar een groep mensen die hier gevoelig voor zijn. Vervolgens komen ze terecht op je site en is het aan jou om ze daar te houden. Dat betekent dat je website ook persoonlijk, relevant en aantrekkelijk moet zijn. Pull marketing is goedkoper, maar er komt meer bij kijken. Het is erg belangrijk dat je website in orde is, dat deze geoptimaliseerd is voor de zoekmachines, dat je aan linkbuilding werkt en dat deze goed werkt en niet traag is. SEO is dus voor internet marketing een ideaal punt om te beginnen.

   Waarom is internet marketing zo belangrijk?

   Als jij nog niet aan online marketing doet, dan lig je achter op de concurrentie. Kun jij de juiste doelgroep bereiken en met een bijzondere boodschap hun aandacht trekken, dan zullen ze jou eerder kiezen dan de concurrent. Het is dus zaak niet alleen de juiste kanalen te vinden, maar ook om ervoor te zorgen dat je iets unieks kunt bieden.

   Internet marketing geeft je de mogelijkheid om exact jouw doelgroep te bereiken en dat is in deze wereld natuurlijk vrij zeldzaam. Aangezien meer dan de helft van de zoekopdrachten tegenwoordig met de mobiele telefoon gedaan worden, kun je altijd klanten werven, waar ze ook zijn en hoe laat het ook is.

   De voordelen van online marketing

   Internet marketing heeft dus een groot aantal voordelen ten opzichte van offline marketing.

   • Internet marketing is goedkoper en ook met een klein budget kan jouw campagne een groot succes zijn.
   • Internet marketing is direct. Het is gebaseerd op de korte termijn en je kunt het live volgen. Gaat er iets niet goed, dan kun je je campagne tussendoor bijstellen.
   • Internet marketing is meetbaar. Je kunt exact zien hoeveel mensen op je boodschap hebben gereageerd.
   • Internet marketing is zeer doelgericht. Je kunt je richten op een kleine groep door deze te selecteren op leeftijd, zoekgedrag, interesses, woonplaats, geslacht, enzovoorts.
   • Internet marketing is de toekomst. Het is een strategie die constant verandert, groeit en verbetert. Je kunt je bericht door deze te personifiëren echt uniek maken.

   Hoe zet je je eigen campagne op?

   Als je nog niet met online marketing bezig bent, dan is dit het moment om daaraan te beginnen. Je kunt dit zelf doen, als je hier de tijd voor hebt, want een kleine campagne is snel opgezet en bovendien goedkoop. Voordat je hieraan begint stel je jezelf eerst enkele vragen en definieer je je doelgroep en je boodschap.

   Vervolgens vraag je jezelf af wat je met je campagne wilt bereiken en wat je budget is. Met de antwoorden op deze vragen ga je kijken welke kanalen voor jou het beste zijn en zet je je eerste campagne op. Door de resultaten nauw te meten scherp je je strategie verder aan en zal je uiteindelijk de perfecte manier vinden om jouw boodschap via het internet te verkondigen.

   Online marketing uitbesteden

   Het is misschien beter om je internet marketing uit te besteden aan een specialistisch bureau. Zij zullen niet alleen campagnes voor je opzetten, maar ook je SEO verbeteren, aan linkbuilding werken en de techniek achter je website perfectioneren. Want, als jouw zoekmachine optimalisatie niet in orde is of jouw website schrikt bezoekers af, dan heb je aan online marketing nog steeds vrij weinig.

   Ranking Masters, een online marketing bureau in Haarlem,  kan dit voor je doen en ervoor zorgen dat jij de ideale basis hebt voor een perfecte online marketing campagne. Deze kunnen we ook voor je opzetten en onderhouden. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden.

    

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEM partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse

   Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

   Ontvang jouw gratis online marketing analyse