Hét Online Marketing bureau voor bedrijven in Groningen

Gespecialiseerd in Online Marketing bureau uit Groningen voor bedrijven en zelfstandigen gevestigd in Nederland en België!

Bel ons direct

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?
  Online Marketing Bureau | Ranking Masters uit regio Groningen

  Gespecialiseerd in Online Marketing voor bedrijven en zelfstandigen gevestigd in Nederland en België!

  Bel ons direct

  Online Marketing Bureau Groningen: Nooit weggegooid geld

  Laat je website en online marketing strategieën onder handen nemen door een marketing bureau uit Groningen en deze uitgaven betalen zich automatisch terug. Ben je zelf aan de gang geweest met SEO maar heb je het gevoel dat je online zichtbaarheid niet voldoende is verbeterd? Hebben je sociale media campagnes niet het effect dat je gehoopt had? Of trek je wel bezoekers naar je website, maar blijven deze niet hangen? In deze en meerdere gevallen is een online marketing bureau een logische volgende stap.

  Neem contact op

  Dé #1 in Marketplaces

  Gegarandeerd resultaat

  Data Driven

  Transparant

  Een aantal van onze klanten…

  Klantcases

  Influencer Marketing Platform

  Juulr | 325% Omzetgroei

  Bekijk Case Study

  Verhuurmakelaar

  Premiumhousing | 40k Omzetgroei per maand

  Bekijk Case Study

  Beauty webshop

  KeratineHaarproducten | 700% Omzetgroei

  Bekijk Case Study

  Een online marketing bureau uit Groningen helpt je uit de sleur

  Het onderhouden van je website, het opzetten van reclamecampagnes en e-mail lijsten, het bijhouden van je sociale media en het zoeken naar backlinks; het helpt allemaal je online zichtbaarheid te vergroten, maar het is erg veel werk. Helemaal als je zelf ook nog je dagelijkse taken uit moet voeren. Door een online marketing bureau uit Haarlem in te huren kun je weer even ademen terwijl jouw website wordt geoptimaliseerd en je online marketing wordt aangescherpt. Uiteraard kost dit je geld, maar de opbrengsten zijn deze uitgaven meer dan waard.

   

  Online Marketing Bureau Groningen

  Wat is het uiteindelijke doel van online marketing?

  Het doel van alle online marketing methoden is om jouw conversie ratio te verhogen. Dat betekent dus dat alleen het aantrekken van klanten naar je website niet genoeg is. Deze bezoekers moeten vervolgens op je website willen blijven en een conversie worden. Ze gebruiken daarbij een principe dat de online marketing funnel heet. Je maakt mensen eerst bewust, daarna geïnteresseerd, daarna creëer je een verlangen en vervolgens gaan ze over op actie. Met andere woorden, de internet gebruiker wordt een prospect, de prospect wordt een lead en de lead wordt een conversie. En dat zo vaak mogelijk. Een online marketing bureau uit Groningen verhoogt je conversie ratio en dus ook je omzet.

   

  Een online marketing bureau verdient zichzelf terug

  Omdat je omzet verhoogt betaalt je investering in een online marketing bureau uit Groningen zichzelf terug. Nadat ze klaar zijn met jouw opdracht dragen ze dit aan jou over, of laat je ze jouw online marketing strategieën onderhouden. Je betaalt in dit laatste geval dan voor een x aantal uren per week of maand die ze aan jouw website en marketing besteden. Deze keuze is uiteindelijk aan jou, maar door je online marketing uit te besteden weet je zeker dat je goed van start gaat.

   

  Wat kan een online marketing bureau voor je doen?

  Een online marketing bureau uit Groningen of Den Haag bereikt deze doeleinden door een aantal methoden toe te passen. Ze zullen altijd beginnen met zoekmachine optimalisatie en je website als online marketing tool op zichzelf gebruiken. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je website beter werkt, dat deze gestructureerd is, dat deze betrouwbare en onderbouwde inhoud bevat en dat je er backlinks mee opbouwt. Bij een goed online marketing bureau uit Groningen zijn dus ook tekstschrijvers en webdesigners werkzaam. Dit alles wordt gedaan met de algoritmen van de zoekmachines als rode draad, zodat je website ook op de eerste pagina van de zoekresultaten terecht komt.

   

  Nadat je landingsplaats volledig is geoptimaliseerd is het tijd om hier op andere manieren bezoekers naar toe te trekken. Dat kan gedaan worden met e-mail marketing, met sociale media marketing, met advertentiecampagnes, met remarketing methodes en noem maar op. Er zijn een groot aantal mogelijkheden. Het belangrijkste is dan dat je samen met het online marketing bureau uit Groningen de juiste methoden uitkiest, waarmee je de correcte doelgroep bereikt en waarmee je het meeste succes boekt.

   

  Een lager dwell rate en een hoger conversie ratio

  Eigenlijk staan alle diensten en gevolgen van online marketing met elkaar in verbinding. Hoe meer bezoekers je website trekt, hoe meer autoriteit deze krijgt in Google. Hoe gebruikersvriendelijker je website is en hoe lager je dwell rate, hoe beter je positie in de zoekresultaten en hoe groter de kans dat je een conversie binnenhaalt. Uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer: een goede online marketing campagne verbetert je conversie ratio en verhoogt je inzet.

   

  Een online marketing bureau uit Groningen pakt dit graag voor je op en helpt je over de streep. Als je eenmaal een bepaalde positie hebt gekregen en het aantal conversies stijgt, dan gaat je autoriteit ook omhoog en blijf je dus zichtbaar. Ga niet achteruit zitten, want online marketing moet regelmatig worden onderhouden wil je deze successen op de lange termijn volhouden. En ook dan is een online marketing bureau uit Groningen je nog graag van dienst.

  Neem contact op

  Daag jij ons uit voor je volgende project?