Hét Online Marketing bureau voor bedrijven in Groningen

.

Gespecialiseerd in Online Marketing bureau uit Groningen voor bedrijven en zelfstandigen gevestigd in Nederland en België!

 • 17+ SEO Specialisten
 • Nationale- & Internationele SEO
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Online Marketing Bureau Groningen: Nooit weggegooid geld

  Laat je website en online marketing strategieën onder handen nemen door een marketing bureau uit Groningen en deze uitgaven betalen zich automatisch terug. Ben je zelf aan de gang geweest met SEO maar heb je het gevoel dat je online zichtbaarheid niet voldoende is verbeterd? Hebben je sociale media campagnes niet het effect dat je gehoopt had? Of trek je wel bezoekers naar je website, maar blijven deze niet hangen? In deze en meerdere gevallen is een online marketing bureau een logische volgende stap.

  Neem contact op

  SEO BUREAU INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

  De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

  Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

  Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

  We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

  Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

  Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

  Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

  In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

  • #1 Backlinks
  • #2 Linkbuilding
  • #3 SEO uitbesteden

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat qua SEO?

  Bij Ranking Masters zijn we echte SEO fanaten! Ontvang de Gratis SEO Analyse t.w.v. €495 ex. BTW en kom erachter hoe jouw bedrijf extra omzet kan realiseren in de Google zoekmachine!

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Een online marketing bureau uit Groningen helpt je uit de sleur

   Het onderhouden van je website, het opzetten van reclamecampagnes en e-mail lijsten, het bijhouden van je sociale media en het zoeken naar backlinks; het helpt allemaal je online zichtbaarheid te vergroten, maar het is erg veel werk. Helemaal als je zelf ook nog je dagelijkse taken uit moet voeren. Door een online marketing bureau uit Haarlem in te huren kun je weer even ademen terwijl jouw website wordt geoptimaliseerd en je online marketing wordt aangescherpt. Uiteraard kost dit je geld, maar de opbrengsten zijn deze uitgaven meer dan waard.

   Online Marketing Bureau Groningen

   Wat is het uiteindelijke doel van online marketing?

   Het doel van alle online marketing methoden is om jouw conversie ratio te verhogen. Dat betekent dus dat alleen het aantrekken van klanten naar je website niet genoeg is. Deze bezoekers moeten vervolgens op je website willen blijven en een conversie worden. Ze gebruiken daarbij een principe dat de online marketing funnel heet. Je maakt mensen eerst bewust, daarna geïnteresseerd, daarna creëer je een verlangen en vervolgens gaan ze over op actie. Met andere woorden, de internet gebruiker wordt een prospect, de prospect wordt een lead en de lead wordt een conversie. En dat zo vaak mogelijk. Een online marketing bureau uit Groningen verhoogt je conversie ratio en dus ook je omzet.

   Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

   • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
   • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
   • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

   Maak een afspraak

   Een online marketing bureau verdient zichzelf terug

   Omdat je omzet verhoogt betaalt je investering in een online marketing bureau uit Groningen zichzelf terug. Nadat ze klaar zijn met jouw opdracht dragen ze dit aan jou over, of laat je ze jouw online marketing strategieën onderhouden. Je betaalt in dit laatste geval dan voor een x aantal uren per week of maand die ze aan jouw website en marketing besteden. Deze keuze is uiteindelijk aan jou, maar door je online marketing uit te besteden weet je zeker dat je goed van start gaat.

   Wat kan een online marketing bureau voor je doen?

   Een online marketing bureau uit Groningen of Den Haag bereikt deze doeleinden door een aantal methoden toe te passen. Ze zullen altijd beginnen met zoekmachine optimalisatie en je website als online marketing tool op zichzelf gebruiken. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je website beter werkt, dat deze gestructureerd is, dat deze betrouwbare en onderbouwde inhoud bevat en dat je er backlinks mee opbouwt. Bij een goed online marketing bureau uit Groningen zijn dus ook tekstschrijvers en webdesigners werkzaam. Dit alles wordt gedaan met de algoritmen van de zoekmachines als rode draad, zodat je website ook op de eerste pagina van de zoekresultaten terecht komt.

   Nadat je landingsplaats volledig is geoptimaliseerd is het tijd om hier op andere manieren bezoekers naar toe te trekken. Dat kan gedaan worden met e-mail marketing, met sociale media marketing, met advertentiecampagnes, met remarketing methodes en noem maar op. Er zijn een groot aantal mogelijkheden. Het belangrijkste is dan dat je samen met het online marketing bureau uit Groningen de juiste methoden uitkiest, waarmee je de correcte doelgroep bereikt en waarmee je het meeste succes boekt.

   Een lager dwell rate en een hoger conversie ratio

   Eigenlijk staan alle diensten en gevolgen van online marketing met elkaar in verbinding. Hoe meer bezoekers je website trekt, hoe meer autoriteit deze krijgt in Google. Hoe gebruikersvriendelijker je website is en hoe lager je dwell rate, hoe beter je positie in de zoekresultaten en hoe groter de kans dat je een conversie binnenhaalt. Uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer: een goede online marketing campagne verbetert je conversie ratio en verhoogt je inzet.

   Een online marketing bureau uit Groningen pakt dit graag voor je op en helpt je over de streep. Als je eenmaal een bepaalde positie hebt gekregen en het aantal conversies stijgt, dan gaat je autoriteit ook omhoog en blijf je dus zichtbaar. Ga niet achteruit zitten, want online marketing moet regelmatig worden onderhouden wil je deze successen op de lange termijn volhouden. En ook dan is een online marketing bureau uit Groningen je nog graag van dienst.

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse