Al 7 jaar ervaring

Hét Online Marketing bureau voor bedrijven in Groningen

.

Gespecialiseerd in Online Marketing bureau uit Groningen voor bedrijven en zelfstandigen gevestigd in Nederland en België!

 • 17+ inhouse Specialisten
 • Nationaal & Internationaal actief
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 19 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Online Marketing Bureau Groningen: Nooit weggegooid geld

  Laat je website en online marketing strategieën onder handen nemen door een marketing bureau uit Groningen en deze uitgaven betalen zich automatisch terug. Ben je zelf aan de gang geweest met SEO maar heb je het gevoel dat je online zichtbaarheid niet voldoende is verbeterd? Hebben je sociale media campagnes niet het effect dat je gehoopt had? Of trek je wel bezoekers naar je website, maar blijven deze niet hangen? In deze en meerdere gevallen is een online marketing bureau een logische volgende stap.

  Neem contact op

  SEM AGENCY INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters dé SEM agency in huis die streeft naar jouw omzetgroei. In iedere denkbare markt, hebben wij onze klanten geholpen aan zichtbaarheid binnen de Google zoekmachine. Wij weten exact welke route we moeten bewandelen om jouw groeidoelstellingen te bereiken.

  Wij helpen bedrijven online te groeien middels doordachte en effectieve SEO & SEA campagnes waarbij ook onze in-house webdevelopment en design afdeling eraan meewerkt.Zo hebben we alles onder één dak om impact om jouw (online) omzet te laten groeien. Kortom, Ranking Masters is de complete partner voor jouw online succes!

  Hoe we dat doen? Met onze diepgaande kennis, nauwe samenwerking, jarenlange ervaring & brede netwerk. De vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een betere SEM agency voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Ranking Masters onderscheidt zich door de continue focus op zowel de impact van de campagne als op de klantbeleving. Begonnen als data driven SEO-bureau, vinden we SEA relatief eenvoudig. Dit bedoelen we niet arrogant 😉.

  Daarnaast geloven wij in data. Om die reden hebben wij, in samenwerking met de programmeurs van het Juulr.com-platform, onze eigen in-house tools ontwikkeld. Deze zelfontwikkelde tools stellen ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen, waardoor onze projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen analyseren en hier tijdig op kunnen inspelen. Wij herkennen kansen voordat ze zich voordoen en zetten dit om in concreet resultaat!

  Verder onderscheiden we ons van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Onze doorgewinterde en continu geoptimaliseerde strategieën op maat zijn toepasbaar in iedere industrie én hebben zich al succesvol bewezen voor meer dan 750 andere bedrijven.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, starten we met een data-analyse van jouw website en/of het Google Ads-account. Op deze manier bepalen we jouw huidige situatie, het nulpunt, en geven we een inschatting van het resultaat dat wij verwachten te behalen, evenals de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Uiteraard krijg je tijdens onze samenwerking ook dagelijks zelf inzicht in de resultaten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dashboard zijn, waarin je de posities van de belangrijkste zoektermen kunt volgen (SEO), of door toegang te hebben tot je eigen Google Ads-account (SEA). Doordat we de resultaten nauwlettend in de gaten houden, kunnen we proactief beslissingen nemen en kansen signaleren die we voor jou willen benutten.

  Je ontvangt van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie gaan we dieper in op de rapportage, bespreken we eventuele verbeterpunten en behandelen we actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Waarom geloven wij de in kracht van data?

  Bij Ranking Masters geloven wij in de kracht van data als fundament voor succesvolle marketingcampagnes. De sleutel tot het succes van elke campagne schuilt in de wereld van data. Deze gegevens fungeren niet alleen als sturingsinformatie; ze zijn ons kompas, waardoor we zowel inzicht verwerven in wat effectief is, maar ook proactief kunnen handelen om voortdurende verbeteringen door te voeren.

  Wij zijn ervan overtuigd dat een gedegen begrip van data leidt tot doeltreffend handelen en uiteindelijk tot een verhoogd succes binnen het dynamische landschap van online marketing. In de analytische diepgang van data vinden wij de strategische route naar het optimaliseren en perfectioneren van elke campagne!

  Wat maakt Ranking Masters uniek? (weg?)

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat met je Search Marketing resultaten?

  Bij Ranking Masters zijn we echte zoekmachine fanaten. Ontvang gratis onze Groeiscan ter waarde van €495,- excl. btw en ontdek hoe je met jouw bedrijf extra omzet kunt genereren via de Google zoekmachine.

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Een online marketing bureau uit Groningen helpt je uit de sleur

   Het onderhouden van je website, het opzetten van reclamecampagnes en e-mail lijsten, het bijhouden van je sociale media en het zoeken naar backlinks; het helpt allemaal je online zichtbaarheid te vergroten, maar het is erg veel werk. Helemaal als je zelf ook nog je dagelijkse taken uit moet voeren. Door een online marketing bureau uit Haarlem in te huren kun je weer even ademen terwijl jouw website wordt geoptimaliseerd en je online marketing wordt aangescherpt. Uiteraard kost dit je geld, maar de opbrengsten zijn deze uitgaven meer dan waard.

   Online Marketing Bureau Groningen

   Wat is het uiteindelijke doel van online marketing?

   Het doel van alle online marketing methoden is om jouw conversie ratio te verhogen. Dat betekent dus dat alleen het aantrekken van klanten naar je website niet genoeg is. Deze bezoekers moeten vervolgens op je website willen blijven en een conversie worden. Ze gebruiken daarbij een principe dat de online marketing funnel heet. Je maakt mensen eerst bewust, daarna geïnteresseerd, daarna creëer je een verlangen en vervolgens gaan ze over op actie. Met andere woorden, de internet gebruiker wordt een prospect, de prospect wordt een lead en de lead wordt een conversie. En dat zo vaak mogelijk. Een online marketing bureau uit Groningen verhoogt je conversie ratio en dus ook je omzet.

   Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

   • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
   • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
   • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

   Maak een afspraak

   Een online marketing bureau verdient zichzelf terug

   Omdat je omzet verhoogt betaalt je investering in een online marketing bureau uit Groningen zichzelf terug. Nadat ze klaar zijn met jouw opdracht dragen ze dit aan jou over, of laat je ze jouw online marketing strategieën onderhouden. Je betaalt in dit laatste geval dan voor een x aantal uren per week of maand die ze aan jouw website en marketing besteden. Deze keuze is uiteindelijk aan jou, maar door je online marketing uit te besteden weet je zeker dat je goed van start gaat.

   Wat kan een online marketing bureau voor je doen?

   Een online marketing bureau uit Groningen of Den Haag bereikt deze doeleinden door een aantal methoden toe te passen. Ze zullen altijd beginnen met zoekmachine optimalisatie en je website als online marketing tool op zichzelf gebruiken. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je website beter werkt, dat deze gestructureerd is, dat deze betrouwbare en onderbouwde inhoud bevat en dat je er backlinks mee opbouwt. Bij een goed online marketing bureau uit Groningen zijn dus ook tekstschrijvers en webdesigners werkzaam. Dit alles wordt gedaan met de algoritmen van de zoekmachines als rode draad, zodat je website ook op de eerste pagina van de zoekresultaten terecht komt.

   Nadat je landingsplaats volledig is geoptimaliseerd is het tijd om hier op andere manieren bezoekers naar toe te trekken. Dat kan gedaan worden met e-mail marketing, met sociale media marketing, met advertentiecampagnes, met remarketing methodes en noem maar op. Er zijn een groot aantal mogelijkheden. Het belangrijkste is dan dat je samen met het online marketing bureau uit Groningen de juiste methoden uitkiest, waarmee je de correcte doelgroep bereikt en waarmee je het meeste succes boekt.

   Een lager dwell rate en een hoger conversie ratio

   Eigenlijk staan alle diensten en gevolgen van online marketing met elkaar in verbinding. Hoe meer bezoekers je website trekt, hoe meer autoriteit deze krijgt in Google. Hoe gebruikersvriendelijker je website is en hoe lager je dwell rate, hoe beter je positie in de zoekresultaten en hoe groter de kans dat je een conversie binnenhaalt. Uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer: een goede online marketing campagne verbetert je conversie ratio en verhoogt je inzet.

   Een online marketing bureau uit Groningen pakt dit graag voor je op en helpt je over de streep. Als je eenmaal een bepaalde positie hebt gekregen en het aantal conversies stijgt, dan gaat je autoriteit ook omhoog en blijf je dus zichtbaar. Ga niet achteruit zitten, want online marketing moet regelmatig worden onderhouden wil je deze successen op de lange termijn volhouden. En ook dan is een online marketing bureau uit Groningen je nog graag van dienst.

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEM partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse

   Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

   Ontvang jouw gratis online marketing analyse