Al 7 jaar ervaringIk hoop dat je deze blog met plezier leest.

Als je wilt dat mijn team je marketing voor je doet, klik dan hier

Rich Snippets

Wat zijn Rich snippets?

Rich snippets zijn een goede manier om op te vallen tussen alle andere zoekresultaten. Er zijn veel verschillende manieren om op te vallen binnen de zoekmachines.

Rick snippets

Zo vind je bijvoorbeeld weleens webshops in de resultaten waarbij je de rating van een product in de vorm van sterren kunt zien. Dit is mogelijk door middel van rich snippets. Het is ook mogelijk om plaatjes of zelfs video’s in de zoekresultaten te weergeven. Het is dan wel van groot belang dat de pagina op de juiste manier gestructureerd is.

Rich snippets met behulp van HTML-tags

Je kunt rich snippets maken door gebruik te maken van HTML-tags. Door de juiste tags op een goede manier te gebruiken kan je snippets creëren. Er zijn ook tools waarmee je dit eenvoudiger kunt doen. Wanneer een webmaster zijn pagina een opmaak heeft gegeven en wilt testen of deze effectief is, dan kan dit met behulp van de Google Rich Snippets Testing Tool. Deze tool weergeeft goed hoe de snippets eruit komen te zien. Het creëren van goede snippets is absoluut de moeite waard, omdat de pagina direct beter opvalt. Hierdoor wordt de pagina ook relevanter wanneer deze niet in de top 3 zoekresultaten staat.

Wanneer je niet precies weet hoe je goede snippets kunt maken, dan is het geen slecht idee om dit over te laten aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in SEO optimalisatie. Zo een SEO bedrijf kan je niet alleen helpen met het creëren van goede snippets, maar zal je daarnaast ook beter vindbaar kunnen maken. Zo kan een specialist bijvoorbeeld ook de SEO structuur verbeteren.

Sjors Goemans

Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten.Sjors Goemans

Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten.

Gratis Analyse Aanvragen!

First header

Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

  • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
  • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
  • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

 

Gratis SEO Analyse Aanvragen    Sluiten

    Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

    Ontvang jouw gratis online marketing analyse