Al 7 jaar ervaring

SEO Bedrijf

.

Gespecialiseerd in SEO voor bedrijven gevestigd in Nederland!

 • 17+ inhouse Specialisten
 • Nationaal & Internationaal actief
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  SEO Bedrijf

  Voor de gemiddelde ondernemer kan het internet ontzettend veel opleveren en is het dus verstandig om met een SEO bedrijf in zee te gaan. Door middel van het internet kun jij je doelgroep namelijk eenvoudig bereiken. De meeste ondernemers zijn bekend met de kracht van online en laten daarom een professionele website of webshop ontwikkelen. Toch blijkt de website achteraf meestal lang niet zoveel succes op te leveren als van tevoren gehoopt werd. De meest gemaakte fout is dat de website in elkaar gezet wordt en dat er verder geen of onvoldoende aandacht aan besteed wordt. Een website moet er niet alleen mooi uitzien, maar moet ook gevonden worden door potentiële klanten. Zolang er niemand op je website terecht komt, is dat tenslotte zonde van het piekfijne webdesign wat je hebt laten ontwikkelen.

  Vind jij het belangrijk dat je website snel meer bezoekers krijgt, waardoor je pas echt profijt kunt hebben van de kracht van je website? Dan is het aan te raden om te investeren in SEO. SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization. In Nederland wordt Search Engine Optimization ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Het is een verzamelnaam voor verschillende technieken om de website vindbaar te maken in de zoekmachines. Het is belangrijk dat zoekmachineoptimalisatie wordt uitgevoerd door een SEO expert. Iemand met weinig verstand van SEO zal namelijk al snel de fout ingaan. Ernstige fouten kunnen er zelfs toe leiden dat de website penalty’s krijgt en daardoor minder vindbaar wordt. Om deze reden is het verstandig om een SEO bedrijf in te schakelen als je beter vindbaar wilt worden in de zoekmachines. Besteed je de SEO van je site uit aan Ranking Masters? Dan kun je zeker zijn van fantastische resultaten.

  Neem contact op

  SEM AGENCY INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters dé SEM agency in huis die streeft naar jouw omzetgroei. In iedere denkbare markt, hebben wij onze klanten geholpen aan zichtbaarheid binnen de Google zoekmachine. Wij weten exact welke route we moeten bewandelen om jouw groeidoelstellingen te bereiken.

  Wij helpen bedrijven online te groeien middels doordachte en effectieve SEO & SEA campagnes waarbij ook onze in-house webdevelopment en design afdeling eraan meewerkt.Zo hebben we alles onder één dak om impact om jouw (online) omzet te laten groeien. Kortom, Ranking Masters is de complete partner voor jouw online succes!

  Hoe we dat doen? Met onze diepgaande kennis, nauwe samenwerking, jarenlange ervaring & brede netwerk. De vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een betere SEM agency voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Ranking Masters onderscheidt zich door de continue focus op zowel de impact van de campagne als op de klantbeleving. Begonnen als data driven SEO-bureau, vinden we SEA relatief eenvoudig. Dit bedoelen we niet arrogant 😉.

  Daarnaast geloven wij in data. Om die reden hebben wij, in samenwerking met de programmeurs van het Juulr.com-platform, onze eigen in-house tools ontwikkeld. Deze zelfontwikkelde tools stellen ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen, waardoor onze projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen analyseren en hier tijdig op kunnen inspelen. Wij herkennen kansen voordat ze zich voordoen en zetten dit om in concreet resultaat!

  Verder onderscheiden we ons van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Onze doorgewinterde en continu geoptimaliseerde strategieën op maat zijn toepasbaar in iedere industrie én hebben zich al succesvol bewezen voor meer dan 750 andere bedrijven.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, starten we met een data-analyse van jouw website en/of het Google Ads-account. Op deze manier bepalen we jouw huidige situatie, het nulpunt, en geven we een inschatting van het resultaat dat wij verwachten te behalen, evenals de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Uiteraard krijg je tijdens onze samenwerking ook dagelijks zelf inzicht in de resultaten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dashboard zijn, waarin je de posities van de belangrijkste zoektermen kunt volgen (SEO), of door toegang te hebben tot je eigen Google Ads-account (SEA). Doordat we de resultaten nauwlettend in de gaten houden, kunnen we proactief beslissingen nemen en kansen signaleren die we voor jou willen benutten.

  Je ontvangt van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie gaan we dieper in op de rapportage, bespreken we eventuele verbeterpunten en behandelen we actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Waarom geloven wij de in kracht van data?

  Bij Ranking Masters geloven wij in de kracht van data als fundament voor succesvolle marketingcampagnes. De sleutel tot het succes van elke campagne schuilt in de wereld van data. Deze gegevens fungeren niet alleen als sturingsinformatie; ze zijn ons kompas, waardoor we zowel inzicht verwerven in wat effectief is, maar ook proactief kunnen handelen om voortdurende verbeteringen door te voeren.

  Wij zijn ervan overtuigd dat een gedegen begrip van data leidt tot doeltreffend handelen en uiteindelijk tot een verhoogd succes binnen het dynamische landschap van online marketing. In de analytische diepgang van data vinden wij de strategische route naar het optimaliseren en perfectioneren van elke campagne!

  Wat maakt Ranking Masters uniek? (weg?)

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat met je Search Marketing resultaten?

  Bij Ranking Masters zijn we echte zoekmachine fanaten. Ontvang gratis onze Groeiscan ter waarde van €495,- excl. btw en ontdek hoe je met jouw bedrijf extra omzet kunt genereren via de Google zoekmachine.

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   SEO bedrijven halen je uit je online onzichtbaarheid

   Online onzichtbaarheid is voor website eigenaren één van de meest frustrerende gebeurtenissen die hen kunnen overkomen. Je hebt een website die perfect in elkaar zit, mooi is vormgegeven en die klaar is om verkeer te ontvangen en te overtuigen. Maar het verkeer komt maar niet. Vaak is dit het gevolg van een gebrek aan online zichtbaarheid. Een SEO bureau kan je hierbij helpen. Zij besteden tijd aan je pagina’s en optimaliseren ze voor de zoekmachines. Het gevolg is dat ze één voor één de zoekresultaten inkomen en jouw onzichtbaarheid ten einde brengen.

   Het belang van SEO

   SEO is een Engelse afkorting voor zoekmachine optimalisatie. Het bestaat uit een aantal maatregelen die je op je website kunt uitvoeren om hoger in de zoekresultaten te komen. Deze maatregelen zijn ontwikkeld om de algoritmen die zoekmachines gebruiken om een rangschikking te maken te stimuleren. Als je weet waar Google en Bing hun rangschikking op baseren, dan kun je jouw pagina’s daarop instellen. SEO is iets waar veel specialisten zich mee bezig houden en wat constant in verandering is.

   Een SEO bureau inschakelen

   Zelf aan SEO werken is tijdrovend en de resultaten zijn niet altijd even indrukwekkend. Laat je dit door een SEO bureau doen, dan is je website binnen de kortste keren perfect ingericht en begint het verkeer snel toe te namen. Besteed ook het onderhoud uit en je weet zeker dat je hoge posities ook altijd hoog blijven.

   Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

   • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
   • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
   • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

   Maak een afspraak

   Waarom Google?

   Als we het over zoekmachines hebben, dan ontkom je niet aan Google. Google is veruit de belangrijkste zoekmachine en wordt door ruim 90% van je online doelgroep gebruikt. Als de consument ergens naar op zoek is, dan zal deze zoekmachine doorgaans gebruikt worden. Vrijwel iedereen maakt tegenwoordig gebruik van deze zoekmachine. Voor je website kan het ontzettend voordelig zijn als je site bovenaan in de zoekresultaten komt te staan bij relevante zoektermen. Stel dat er 2.000 keer per maand op een bepaald zoekwoord wordt gezocht en jouw website bovenaan staat. Dit levert je website ontzettend veel extra bezoekers op! Gemiddeld klikt namelijk ruim 30% van de gebruikers op het eerste resultaat dat door de zoekmachine gepresenteerd wordt. Daarnaast wordt er bij een succesvolle SEO-campagne aandacht besteed aan meerdere zoektermen. Jouw website komt zo dus bovenaan te staan op mogelijk tientallen relevante zoektermen. Dit levert je website veel extra verkeer op. Bovendien is dit verkeer ook nog eens doelgericht!

   GoogleEen hoge positie in de Google zoekresultaten kan je bedrijf dus ontzettend veel opleveren! Hoeveel SEO uiteindelijk voor jouw bedrijf kan betekenen, is afhankelijk van de focus, strategie en gerealiseerde impact door het SEO bedrijf. Een SEO bedrijf kan ontzettend veel verschillende technieken toepassen. Het is belangrijk dat ook effectieve technieken als linkbuilding en SEO copywriting toegepast worden. Dit zijn de meest effectieve technieken om je website beter vindbaar te maken.

   Verschillende SEO-technieken

   Er zijn tientallen verschillende manieren om je website te optimaliseren, zodat deze beter vindbaar wordt. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de website snel laadt, maar ook dat de boomstructuur en interne linkstructuur van de website goed in elkaar steekt. Bovendien moeten alle pagina’s voldoende kwalitatieve content bevatten. Je kunt SEO daaropvolgend opdelen in offpage en onpage technieken. Onpage technieken worden op je eigen website of online platform toegepast, terwijl offpage technieken op externe pagina’s worden losgelaten om jouw domein of website te versterken. Voor een succesvolle aanpak zullen zowel on-page als off-page technieken gebruikt worden door het SEO bedrijf in kwestie.

   Linkbuilding

   Linkbuilding is een offpage techniek. Google hecht namelijk waarde aan het aantal kwalitatieve links die naar je website of webshop verwijzen. Deze links bewijzen namelijk indirect dat je website populair is bij je doelgroep. Als relevante websites binnen jouw branche of sector naar jouw website verwijzen, is dit voor Google een teken dat je een autoriteit bent binnen de niche waar jij je begeeft. Niche linkbuilding is een zeer effectieve methode om in de zoekresultaten effectief een stijging door te maken. Toch zijn er ook veel misverstanden over linkbuilding. Zo wordt er vaak gedacht dat er binnen een korte tijd zoveel mogelijk links verzameld moeten worden. Dit is echter niet helemaal waar, de backlinks moeten namelijk kwalitatief en relevant zijn. Bovendien moet het linkprofiel natuurlijk ogen voor de zoekmachines. Als je site binnen enkele maanden tientallen linkverwijzingen ontvangt en de daaropvolgende maanden niets, val je vrij snel door de mand. Google vindt een natuurlijk linkprofiel erg belangrijk en zal een website met een onnatuurlijk linkprofiel bestraffen. De website zal in dit geval niet stijgen in de zoekresultaten, en in sommige gevallen zelfs helemaal uit de zoekresultaten verdwijnen.

   Niche linkbuilding kan bijzonder effectief zijn, zolang de techniek wordt uitgevoerd door een ervaren SEO bedrijf. Wil je absoluut geen risico’s nemen en vind je het belangrijk dat de website snel stijgt binnen de zoekresultaten? Dan kun je de linkbuilding het beste overlaten aan Ranking Masters. Wij hebben veel ervaring met linkbuilding en zorgen ervoor dat de site een natuurlijk linkprofiel behoudt.

   CopywritingSEO copywriting

   Een andere belangrijke techniek die wij als SEO bedrijf kunnen toepassen, is SEO copywriting. Copywriting is het schrijven van professionele teksten. Google hecht veel waarde aan content. Als er veel content op je pagina te vinden is, betekent dit voor Google dat de site interessant moet zijn voor de gebruiker van de zoekmachine. Het is echter wel belangrijk dat de content daadwerkelijk relevant is en een bepaalde kwaliteit geniet. Bovendien moet er bij het schrijven van de content ook rekening gehouden worden met SEO. Zo moeten bepaalde sleutelwoorden terugkeren in de tekst, zodat Google de site als relevant gaat zien. Daarnaast moet de tekst goed leesbaar zijn voor de online bezoeker. De sleutelwoorden moeten dus op een nette manier in de tekst verwerkt worden en de zinnen in de tekst mogen niet te lang zijn. Voor een leek is het moeilijk om te bepalen wanneer een tekst aan de SEO-vereisten voldoet. Het is daarom aan te raden om het schrijven van de content over te laten aan een SEO bedrijf. Bij Ranking Masters hebben we ontzettend veel ervaring met het schrijven van effectieve en leesbare SEO content.

   De juiste aanpak

   Wil jij dat je website snel vindbaar wordt in Google? Dan is Ranking Masters hét SEO bedrijf voor jou! Wij kennen de verschillende technieken als beste. Zo weten wij bijvoorbeeld hoe veilige en effectieve linkbuilding eruit hoort te zien. Als je jouw website volledig geoptimaliseerd wilt hebben voor Google, dan kunnen de experts van Ranking Masters dit voor je regelen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de SEO structuur aanpassen. Ben je benieuwd naar wat technieken als SEO Breda voor jouw bedrijf zouden kunnen betekenen? Dan is het aan te raden om een gesprek in te plannen met een SEO consultant. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEM partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse

   Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

   Ontvang jouw gratis online marketing analyse