Al 7 jaar ervaring

Website Laten Maken in Heemstede.

HOGERE POSITIES IN DE ZOEKMACHINES MET EEN WEBSITE OP MAAT

Wil je een website laten maken die duurzaam meer bezoekers genereert, zowel online als naar jouw bedrijf in Heemstede? Een goed werkende website is hét visitekaartje van een bedrijf. Zeker nu: bijna de helft van de Google-zoekopdrachten betreft een lokale search. Mensen zijn steeds vaker op zoek naar een bepaalde dienst of een bepaald product in hun buurt. Zorg er daarom voor dat je hoger in Google komt met een website op maat.

Laat Ranking Masters een website maken die opvalt bij jouw doelgroep in Heemstede – of natuurlijk landelijk. Onze SEO strategie onderscheidt zich van de concurrentie en biedt jou ongekende voordelen:

 •  We beschikken over het grootste linkbuilding netwerk van de Benelux, met duizenden websites in eigen beheer en connecties met bloggers en influencers. Hierbij hebben wij ook de mogelijkheid voor een website laten maken Bloemendaal en elke andere stad in Nederland. Ook zijn we als een van de eerste spelers actief op de Duitse markt.
 •  Onze dedicated en ervaren SEO en webdevelopment experts zorgen voor een compleet online plaatje: ze bouwen een website voor je die wat betreft content, techniek en design opvalt bij Google en jouw klanten in Haarlem.
 •  Onze unieke eigen SEO tool combineert gegevens van gerenommeerde software zoals SEMrush en Ahrefs.

Wil je meer weten over hoe we jouw website laten opvallen in Heemstede en de zoekmachines? Of ben je benieuwd naar het kostenplaatje van een nieuwe website laten maken in Heemstede, al dan niet met webshop? Vraag gerust een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Onze SEO experts leggen je alles graag uit.

Vraag een Kennismakingsgesprek aan

Lees meer over onze werkwijze

Een website laten maken door Ranking Masters

Wil je een website laten maken die niet alleen in Heemstede opvalt, maar wil je ook landelijk hoger in de zoekresultaten komen? Ranking Masters is de partij. Ondertussen hebben we al voor honderden blije klanten een top 5 positie gerealiseerd. Het lukt ons zelfs om voor bepaalde zoekwoorden posities te bemachtigen boven grote spelers zoals Bol.com. Geen concurrentieveld is ons te groot.

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van web development, design, content en SEO. Bij het laten maken van jouw website is onze focus een duurzaam online resultaat behalen voor jouw bedrijf in Heemstede, maar ook betere vindbaarheid ‘offline’ verkrijgen. Oftewel: niet alleen meer bezoekers naar jouw website, maar ook naar je eventuele fysieke locatie.

Val op in Heemstede en in de zoekmachines.

Met een website op maat van Ranking Masters weet je zeker dat je gevonden wordt door jouw potentiële klanten.

De unieke kracht van Ranking Masters:

 • 750+ tevreden klanten.
 • Effectieve all-in-one strategie waarmee jij opvalt: webdesign, techniek, SEO, conversie en marketing.
 • Klanten blijven gemiddeld 8,5 jaar bij ons.
 • Toegang tot de Duitse markt.
 • Duizenden eigen websites en bloggers voor de nodige linkbuilding.

Meer weten? Vraag een kennissessie aan.

Kennissessie Aanvragen

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Wanneer is het slim om een nieuwe website te laten maken?

Als je voor je bedrijf in Heemstede al een website hebt laten maken maar deze amper gevonden wordt via de zoekmachines, is het vaak ondoenlijk om zo’n slecht scorende website in z’n geheel te proberen te verbeteren. Een geheel nieuwe website laten maken is dan een slimmere én goedkopere manier om op te vallen bij jouw doelgroep in Heemstede en daarbuiten.

Maken jullie ook webshops?

Jazeker, je kunt ook bij Ranking Masters terecht wanneer je een webshop wilt laten maken. Of je deze nu combineert met een geheel nieuwe website, of toevoegt aan je bestaande site. Dit kan in WooCommerce maar ook in een ander systeem naar keuze. Vraag ons gerust om meer informatie of een prijsindicatie wanneer je erover denkt een webshop te laten bouwen.

 • Een website op maat
 • Team van dedicated Developers
 • Verstand van SEO & Conversie Optimalisatie
Sjors

De eerste stappen bij het maken van een website…

Bij het laten maken van een website beginnen we altijd met het vaststellen van jouw wensen en het in kaart brengen van jouw doel. We formuleren samen wat je op de korte en lange termijn wilt bereiken en bepalen aan de hand daarvan onze strategie.

Daarbij letten wij op de volgende zaken:

 • De navigatie van jouw webpagina: hoe eenvoudig is het voor de websitebezoeker om te navigeren naar de juiste informatie, diens gegevens achter te laten of het doen van een aankoop?
 • Look & feel: past jouw website qua vormgeving en kleuren compositie bij jouw merkvisie?
 • Website snelheid: hoe lang doet een pagina erover om te laden?
 • Conversie methodes: via wat voor technieken zijn wij in staat de bezoekers van jouw website om te zetten in concrete leads of verkopen?

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Aan de hand van jouw behoefte en doel maken wij een website met resultaat.

Ben je niet helemaal thuis in de technologie omtrent web development? Geen probleem. Eén van onze specialisten legt je graag in heldere taal uit wat we precies voor je kunnen doen. We kijken eveneens of er een match is tussen jouw wensen en onze werkwijze, en welke strategie het beste bij jou past. Dit verkennende gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Software waar we mee werken

Onze klanten beoordelen Ranking
Masters met een:

4,9 /5

Effectieve oplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers.

Wij realiseren online groei middels doelgerichte marketingcampagnes op basis van kennis, data en ervaring.

Bekijk onze case studies

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

“Strategische specialisten die snel schakelen én van de hoed en de rand weten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en de communicatie!”

Thomas van Doornewaard.

Sales Manager – Bröring

“Voor Horecarama.nl is Ranking Masters een fijne partij om mee samen te werken. Meedenkend, vlotte communicatielijnen, transparant en resultaatgericht. Dit zijn dingen die in het oerwoud van online marketing hedendaags zeker niet vanzelfsprekend zijn.”

Ivo Hu.

Directeur – HorecaRama

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Uiteraard als je nog geen website hebt. Maar ook als jouw website geen verkopen of leads realiseert.

Ranking Masters houdt rekening met zowel de conversie als de SEO.

Ja, we kunnen zowel websites als webshops bouwen.

Wil je ook groeien door SEO?

Wij maken vrijblijvend een SEO Groeiscan!
  Neem direct contact op!

  Je gegevens zijn veilig

  Bouke

  Bouke Klinkhamer.

  SEO specialist

  Benieuwd naar onze case studies?

  Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

  Ontvang jouw gratis online marketing analyse