Kwalitatieve Linkbuilding

.

Alleen hoge DA, TF’s en lage spam scores

 • 17+ SEO Specialisten
 • Nationale- & Internationele SEO
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Kwalitatieve Linkbuilding

  Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO waarbij er linkverwijzingen naar je online platform gecreëerd worden. Elke verwijzing wordt door de zoekmachines als een soort stem voor je website gezien. De stem van een relevante en kwalitatieve website telt zwaarder dan een stem van een website met een lagere waarde. Kwalitatieve linkbuilding is dus meer dan simpelweg het plaatsen van zoveel mogelijk links. Linkbuilding is een SEO techniek waarbij ontzettend veel fouten gemaakt worden. Zo zijn er nog veel linkbuilding bureaus die gebruik maken van verouderde technieken. Bij Ranking Masters weten we hoe kwalitatieve linkbuilding eruit hoort te zien.

  Neem contact op

  SEO BUREAU INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

  De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

  Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

  Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

  We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

  Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

  Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

  Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

  In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

  • #1 Backlinks
  • #2 Linkbuilding
  • #3 SEO uitbesteden

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat qua SEO?

  Bij Ranking Masters zijn we echte SEO fanaten! Ontvang de Gratis SEO Analyse t.w.v. €495 ex. BTW en kom erachter hoe jouw bedrijf extra omzet kan realiseren in de Google zoekmachine!

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Hoe verzorgen wij kwalitatieve linkbuilding?

   Linkbuilding uitbesteden aan Ranking Masters is ontzettend eenvoudig. Om te beginnen bespreken we samen met jou welke keywords relevant zijn. Wij kunnen voor je nagaan op welke relevante zoekwoorden er het meest gezocht wordt en hoeveel concurrentie er is. Wanneer we eenmaal bepaald hebben op welke zoektermen er gescoord moet worden, gaan wij voor je aan de slag. Wij plaatsen maandelijks een aantal linkverwijzingen naar jouw website. Deze verwijzingen plaatsen wij enkel op relevante websites van hoge kwaliteit. Dit is voor kwalitatieve linkbuilding erg belangrijk, omdat zoekmachines het herkennen wanneer websites totaal niet relevant aan elkaar zijn. Wanneer de link van een website komt die niet relevant is, zullen de resultaten minder of zelfs averechts zijn. Doordat wij een breed netwerk hebben, zijn wij altijd in staat om de linkverwijzingen op de juiste websites te plaatsen.

   Wanneer linkbuilding op de juiste manier wordt verzorgd, kun je er zeker van zijn dat er goede resultaten behaald worden. Linkbuilding kan risicovol zijn wanneer er fouten gemaakt worden. Helaas zijn er veel bedrijven die aan linkbuilding beginnen zonder dat zij weten wat dit precies inhoudt. Zo worden er vaak nog oude technieken gebruikt of is er onvoldoende aandacht voor de websites waarop de linkverwijzingen geplaatst worden. Bij Ranking Masters kennen we de meest voorkomende fouten en weten we hoe we deze kunnen vermijden.

   Hoe snel zie je resultaat met kwalitatieve linkbuilding?

   Veel mensen hopen direct resultaat te zien wanneer zij in linkbuilding investeren. Het heeft echter geen zin om één maand een aantal linkverwijzingen te plaatsen. Pas na een langere periode is jouw bedrijf in de top 5 zoekresultaten terug te vinden. Toch is het met kwalitatieve linkbuilding vrijwel altijd mogelijk om de top 5 te bereiken. Bij Ranking Masters kunnen we je zelfs garanderen dat jij in de top 5 komt bij een aantal keywords. Wanneer je voor onze Diamant pakketten kiest, kun je er zelfs zeker van zijn dat je de top 3 kunt bereiken met een aantal belangrijke keywords. Op deze manier zal kwalitatieve linkbuilding na verloop van tijd zeker zijn vruchten afwerpen.

   Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

   • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
   • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
   • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

   Maak een afspraak

   De voordelen van Ranking Masters

   Bij Ranking Masters profiteer je van veel voordelen. Zo kun je bij ons zeker zijn van kwalitatieve linkbuilding en loop je vrijwel geen risico. Daarnaast hechten wij veel waarde aan communicatie en ook dit merk je tijdens het proces voortdurend terug. Zo krijg je bijvoorbeeld een vast contactpersoon die jou meer over je campagnes kan vertellen. Maandelijks ontvang je een update van ons, zodat je kunt zien wat er in de tussentijd gebeurd is. Wij hebben inmiddels meer dan 750 websites geholpen en hebben veel ervaring met kwalitatieve linkbuilding. Bij ons heb je dus veel zekerheid!

   Benieuwd naar de mogelijkheden?

   Wij zijn in staat om je zowel landelijk als lokaal goed te laten scoren. Wil jij bijvoorbeeld specifiek in Amsterdam vindbaar worden? Dan kun je voor linkbuilding Amsterdam het beste voor een lokaal SEO pakket kiezen. Wil jij graag meer weten over onze linkbuilding tarieven en strategieën? In dit geval raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Wij leggen je vervolgens graag meer uit over onze mogelijkheden.

   Weetje: We kunnen je ook helpen met verkopen op Amazon en Bol.com.

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse