Al 7 jaar ervaring

Marketplaces | Verkopen op Bol.com

.

Gespecialiseerd in verkopen op Bol.com voor bedrijven en zelfstandigen gevestigd in Nederland en België!

 • 17+ inhouse Specialisten
 • Nationaal & Internationaal actief
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 18 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Jouw producten verkopen op Bol.com

  Bol.com is een groot Nederlands retail platform waar jij jouw producten kunt adverteren en zichtbaarheid kunt geven. Bol.com trekt dagelijks duizenden bezoekers aan die allemaal op zoek zijn naar een bepaald product.

  Als je ervoor kunt zorgen dat jouw product naar voren komt als er een relevante zoekterm wordt ingetypt, dan heb je dus automatisch de kans dat je een verkoop maakt. Als platform voor verkopers en marketeers die producten willen verkopen is Bol.com één van de grootste in Nederland en daar kun jij je voordeel mee doen.

  Neem contact op

  SEM AGENCY INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters dé SEM agency in huis die streeft naar jouw omzetgroei. In iedere denkbare markt, hebben wij onze klanten geholpen aan zichtbaarheid binnen de Google zoekmachine. Wij weten exact welke route we moeten bewandelen om jouw groeidoelstellingen te bereiken.

  Wij helpen bedrijven online te groeien middels doordachte en effectieve SEO & SEA campagnes waarbij ook onze in-house webdevelopment en design afdeling eraan meewerkt.Zo hebben we alles onder één dak om impact om jouw (online) omzet te laten groeien. Kortom, Ranking Masters is de complete partner voor jouw online succes!

  Hoe we dat doen? Met onze diepgaande kennis, nauwe samenwerking, jarenlange ervaring & brede netwerk. De vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een betere SEM agency voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Ranking Masters onderscheidt zich door de continue focus op zowel de impact van de campagne als op de klantbeleving. Begonnen als data driven SEO-bureau, vinden we SEA relatief eenvoudig. Dit bedoelen we niet arrogant 😉.

  Daarnaast geloven wij in data. Om die reden hebben wij, in samenwerking met de programmeurs van het Juulr.com-platform, onze eigen in-house tools ontwikkeld. Deze zelfontwikkelde tools stellen ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen, waardoor onze projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen analyseren en hier tijdig op kunnen inspelen. Wij herkennen kansen voordat ze zich voordoen en zetten dit om in concreet resultaat!

  Verder onderscheiden we ons van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Onze doorgewinterde en continu geoptimaliseerde strategieën op maat zijn toepasbaar in iedere industrie én hebben zich al succesvol bewezen voor meer dan 750 andere bedrijven.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, starten we met een data-analyse van jouw website en/of het Google Ads-account. Op deze manier bepalen we jouw huidige situatie, het nulpunt, en geven we een inschatting van het resultaat dat wij verwachten te behalen, evenals de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Uiteraard krijg je tijdens onze samenwerking ook dagelijks zelf inzicht in de resultaten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dashboard zijn, waarin je de posities van de belangrijkste zoektermen kunt volgen (SEO), of door toegang te hebben tot je eigen Google Ads-account (SEA). Doordat we de resultaten nauwlettend in de gaten houden, kunnen we proactief beslissingen nemen en kansen signaleren die we voor jou willen benutten.

  Je ontvangt van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie gaan we dieper in op de rapportage, bespreken we eventuele verbeterpunten en behandelen we actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Waarom geloven wij de in kracht van data?

  Bij Ranking Masters geloven wij in de kracht van data als fundament voor succesvolle marketingcampagnes. De sleutel tot het succes van elke campagne schuilt in de wereld van data. Deze gegevens fungeren niet alleen als sturingsinformatie; ze zijn ons kompas, waardoor we zowel inzicht verwerven in wat effectief is, maar ook proactief kunnen handelen om voortdurende verbeteringen door te voeren.

  Wij zijn ervan overtuigd dat een gedegen begrip van data leidt tot doeltreffend handelen en uiteindelijk tot een verhoogd succes binnen het dynamische landschap van online marketing. In de analytische diepgang van data vinden wij de strategische route naar het optimaliseren en perfectioneren van elke campagne!

  Wat maakt Ranking Masters uniek? (weg?)

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat met je Search Marketing resultaten?

  Bij Ranking Masters zijn we echte zoekmachine fanaten. Ontvang gratis onze Groeiscan ter waarde van €495,- excl. btw en ontdek hoe je met jouw bedrijf extra omzet kunt genereren via de Google zoekmachine.

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Verkopen op Bol.com is gemakkelijk

   Als jij je producten wilt verkopen op Bol.com, dan kun je dit platform zien als een bemiddelaar. Zij regelen dan ook de betalingen. Als een klant jouw product koopt dan betalen ze aan Bol.com.

   Verkopen op Bol.com

   Vervolgens betaalt Bol jou het geld dat ze hebben ontvangen minus een bemiddelingsbijdrage. De hoogte van de bijdrage verschilt per productcategorie en staat vast. Voor deze bijdrage geeft Bol.com je een aantal gunstige garanties.

   • SEO van de Bol.com website wordt constant aangescherpt waardoor ze als eerste in de resultaten van de zoekmachines verschijnen.
   • De webwinkel is geschikt voor gebruik op alle apparaten en er is een app.
   • Met Bol partnerservice kun je altijd persoonlijk met een medewerker spreken.
   • De website is kwalitatief, gebruikersvriendelijk en altijd in ontwikkeling.
   • Bol is constant bezig om manieren te vinden om meer verkoop te genereren.

   Neem contact op

   Waarom is verkopen via Bol.com zo gunstig?

   Er zijn een aantal redenen waarom het verkopen van je product via Bol.com bijzonder gunstig is. Zo kun je in een korte tijd je omzet aanzienlijk vergroten, omdat je van de naamsbekendheid van Bol.com gebruik maakt. Daarnaast is het eenvoudig om je product op die manier te adverteren door middel van API koppelingen.

   Als jij niet via Bol.com adverteert, maar je concurrent wel, dan heb je altijd een achterstand. Aangezien je alleen betaalt als je ook daadwerkelijk een product verkoopt, heb je dus eigenlijk niets te verliezen. Met Ranking Masters kun je een sterke Bol.com campagne opzetten en je omzet snel vergroten.

   In vijf stappen een afgeronde verkoop

   Er zijn slechts 5 simpele stappen die je moet nemen om een afgeronde verkoop op Bol.com te kunnen realiseren.

   1. Maak je account aan bij Bol.com.
   2. Bied je producten aan.
   3. Verkoop een product.
   4. Voltooi tijdig de verzending.
   5. Wordt uitbetaald door Bol.com.

   Zijn er ook nadelen?

   Er zijn altijd ook nadelen te noemen aan een bepaalde situatie. Ook al is adverteren via Bol.com zeker een goede optie, het is verstandig om je ook van de keerzijde van de medaille bewust te zijn.

   Zo kun je bij Bol.com bijvoorbeeld geen verzendkosten rekenen, omdat het verplicht is om een gratis verzending aan te bieden aan de consumenten. Verder is de prijsconcurrentie op Bol.com erg sterk en is het mogelijk dat je voor een lagere prijs moet adverteren dan dat je zou willen.

   Als laatste zijn er een aantal strenge regels waar jij aan moet voldoen om bij Bol.com te kunnen verkopen. Lage beoordelingscijfers, annuleringen of te veel retourzendingen geven Bol.com redenen om jouw product niet meer bovenaan in de resultaten te plaatsen.

   Ranking Masters kan je helpen op Bol.com te verkopen

   De bovenstaande vijf stappen geven een versimpelde versie van het gehele proces weer. Ook al is Bol.com erg gebruikersvriendelijk, je zal wel tijd moeten steken in het toevoegen van je artikelen. Daarnaast moet je dan ook zorgen dat deze concurrerend zijn qua prijs en qua levertijd.

   Het is de bedoeling dat de bezoeker uit alle soortgelijke producten jouw artikel uitkiest om te kopen. Ranking Masters is de nummer 1 marketing specialist van Nederland en wij kunnen je helpen met het opzetten en in stand houden van he Bol.com campagne. Neem daarom vandaag nog contact met ons op zodat we dit kunnen bespreken en jouw producten ook bij Bol.com in de verkoop kunnen worden gebracht.

   Bekijk ook:

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEM partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse

   Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

   Ontvang jouw gratis online marketing analyse