Marketplaces | Verkopen op Bol.com

.

Gespecialiseerd in verkopen op Bol.com voor bedrijven en zelfstandigen gevestigd in Nederland en België!

 • 17+ SEO Specialisten
 • Nationale- & Internationele SEO
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Jouw producten verkopen op Bol.com

  Bol.com is een groot Nederlands retail platform waar jij jouw producten kunt adverteren en zichtbaarheid kunt geven. Bol.com trekt dagelijks duizenden bezoekers aan die allemaal op zoek zijn naar een bepaald product.

  Als je ervoor kunt zorgen dat jouw product naar voren komt als er een relevante zoekterm wordt ingetypt, dan heb je dus automatisch de kans dat je een verkoop maakt. Als platform voor verkopers en marketeers die producten willen verkopen is Bol.com één van de grootste in Nederland en daar kun jij je voordeel mee doen.

  Neem contact op

  SEO BUREAU INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

  De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

  Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

  Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

  We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

  Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

  Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

  Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

  In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

  • #1 Backlinks
  • #2 Linkbuilding
  • #3 SEO uitbesteden

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat qua SEO?

  Bij Ranking Masters zijn we echte SEO fanaten! Ontvang de Gratis SEO Analyse t.w.v. €495 ex. BTW en kom erachter hoe jouw bedrijf extra omzet kan realiseren in de Google zoekmachine!

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Verkopen op Bol.com is gemakkelijk

   Als jij je producten wilt verkopen op Bol.com, dan kun je dit platform zien als een bemiddelaar. Zij regelen dan ook de betalingen. Als een klant jouw product koopt dan betalen ze aan Bol.com.

   Verkopen op Bol.com

   Vervolgens betaalt Bol jou het geld dat ze hebben ontvangen minus een bemiddelingsbijdrage. De hoogte van de bijdrage verschilt per productcategorie en staat vast. Voor deze bijdrage geeft Bol.com je een aantal gunstige garanties.

   • SEO van de Bol.com website wordt constant aangescherpt waardoor ze als eerste in de resultaten van de zoekmachines verschijnen.
   • De webwinkel is geschikt voor gebruik op alle apparaten en er is een app.
   • Met Bol partnerservice kun je altijd persoonlijk met een medewerker spreken.
   • De website is kwalitatief, gebruikersvriendelijk en altijd in ontwikkeling.
   • Bol is constant bezig om manieren te vinden om meer verkoop te genereren.

   Neem contact op

   Waarom is verkopen via Bol.com zo gunstig?

   Er zijn een aantal redenen waarom het verkopen van je product via Bol.com bijzonder gunstig is. Zo kun je in een korte tijd je omzet aanzienlijk vergroten, omdat je van de naamsbekendheid van Bol.com gebruik maakt. Daarnaast is het eenvoudig om je product op die manier te adverteren door middel van API koppelingen.

   Als jij niet via Bol.com adverteert, maar je concurrent wel, dan heb je altijd een achterstand. Aangezien je alleen betaalt als je ook daadwerkelijk een product verkoopt, heb je dus eigenlijk niets te verliezen. Met Ranking Masters kun je een sterke Bol.com campagne opzetten en je omzet snel vergroten.

   In vijf stappen een afgeronde verkoop

   Er zijn slechts 5 simpele stappen die je moet nemen om een afgeronde verkoop op Bol.com te kunnen realiseren.

   1. Maak je account aan bij Bol.com.
   2. Bied je producten aan.
   3. Verkoop een product.
   4. Voltooi tijdig de verzending.
   5. Wordt uitbetaald door Bol.com.

   Zijn er ook nadelen?

   Er zijn altijd ook nadelen te noemen aan een bepaalde situatie. Ook al is adverteren via Bol.com zeker een goede optie, het is verstandig om je ook van de keerzijde van de medaille bewust te zijn.

   Zo kun je bij Bol.com bijvoorbeeld geen verzendkosten rekenen, omdat het verplicht is om een gratis verzending aan te bieden aan de consumenten. Verder is de prijsconcurrentie op Bol.com erg sterk en is het mogelijk dat je voor een lagere prijs moet adverteren dan dat je zou willen.

   Als laatste zijn er een aantal strenge regels waar jij aan moet voldoen om bij Bol.com te kunnen verkopen. Lage beoordelingscijfers, annuleringen of te veel retourzendingen geven Bol.com redenen om jouw product niet meer bovenaan in de resultaten te plaatsen.

   Ranking Masters kan je helpen op Bol.com te verkopen

   De bovenstaande vijf stappen geven een versimpelde versie van het gehele proces weer. Ook al is Bol.com erg gebruikersvriendelijk, je zal wel tijd moeten steken in het toevoegen van je artikelen. Daarnaast moet je dan ook zorgen dat deze concurrerend zijn qua prijs en qua levertijd.

   Het is de bedoeling dat de bezoeker uit alle soortgelijke producten jouw artikel uitkiest om te kopen. Ranking Masters is de nummer 1 marketing specialist van Nederland en wij kunnen je helpen met het opzetten en in stand houden van he Bol.com campagne. Neem daarom vandaag nog contact met ons op zodat we dit kunnen bespreken en jouw producten ook bij Bol.com in de verkoop kunnen worden gebracht.

   Bekijk ook:

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse