fbpx Verkopen op Bol.com | Dé #1 in Marketplace Marketing Verkopen op Bol.com | Dé #1 in Marketplace Marketing

Marketplaces | Verkopen op Bol.com

.

Gespecialiseerd in verkopen op Bol.com voor bedrijven en zelfstandigen gevestigd in Nederland en België!

 • Nisl sed vivamus
 • Aliquam etiam erat
 • Velit scelerisque
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 13 beoordelingen

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

  Binnen 24 uur reactie

  Jouw producten verkopen op Bol.com

  Bol.com is een groot Nederlands retail platform waar jij jouw producten kunt adverteren en zichtbaarheid kunt geven. Bol.com trekt dagelijks duizenden bezoekers aan die allemaal op zoek zijn naar een bepaald product.

  Als je ervoor kunt zorgen dat jouw product naar voren komt als er een relevante zoekterm wordt ingetypt, dan heb je dus automatisch de kans dat je een verkoop maakt. Als platform voor verkopers en marketeers die producten willen verkopen is Bol.com één van de grootste in Nederland en daar kun jij je voordeel mee doen.

  Neem contact op

  usp line

  We only have customers who are really enthusiastic about what we do for them. This is because the agreement can be canceled.

  usp line

  We only have customers who are really enthusiastic about what we do for them. This is because the agreement can be canceled.

  usp line

  We only have customers who are really enthusiastic about what we do for them. This is because the agreement can be canceled.

  Wij generen traffic voor o.a.

  Klantcases

  Verno.com

  Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
  stijging in transacties

  Bekijk case study

  Verkopen op Bol.com is gemakkelijk

  Als jij je producten wilt verkopen op Bol.com, dan kun je dit platform zien als een bemiddelaar. Zij regelen dan ook de betalingen. Als een klant jouw product koopt dan betalen ze aan Bol.com.

  Verkopen op Bol.com

  Vervolgens betaalt Bol jou het geld dat ze hebben ontvangen minus een bemiddelingsbijdrage. De hoogte van de bijdrage verschilt per productcategorie en staat vast. Voor deze bijdrage geeft Bol.com je een aantal gunstige garanties.

  • SEO van de Bol.com website wordt constant aangescherpt waardoor ze als eerste in de resultaten van de zoekmachines verschijnen.
  • De webwinkel is geschikt voor gebruik op alle apparaten en er is een app.
  • Met Bol partnerservice kun je altijd persoonlijk met een medewerker spreken.
  • De website is kwalitatief, gebruikersvriendelijk en altijd in ontwikkeling.
  • Bol is constant bezig om manieren te vinden om meer verkoop te genereren.

  Neem contact op

  Waarom is verkopen via Bol.com zo gunstig?

  Er zijn een aantal redenen waarom het verkopen van je product via Bol.com bijzonder gunstig is. Zo kun je in een korte tijd je omzet aanzienlijk vergroten, omdat je van de naamsbekendheid van Bol.com gebruik maakt. Daarnaast is het eenvoudig om je product op die manier te adverteren door middel van API koppelingen.

  Als jij niet via Bol.com adverteert, maar je concurrent wel, dan heb je altijd een achterstand. Aangezien je alleen betaalt als je ook daadwerkelijk een product verkoopt, heb je dus eigenlijk niets te verliezen. Met Ranking Masters kun je een sterke Bol.com campagne opzetten en je omzet snel vergroten.

  In vijf stappen een afgeronde verkoop

  Er zijn slechts 5 simpele stappen die je moet nemen om een afgeronde verkoop op Bol.com te kunnen realiseren.

  1. Maak je account aan bij Bol.com.
  2. Bied je producten aan.
  3. Verkoop een product.
  4. Voltooi tijdig de verzending.
  5. Wordt uitbetaald door Bol.com.

  Zijn er ook nadelen?

  Er zijn altijd ook nadelen te noemen aan een bepaalde situatie. Ook al is adverteren via Bol.com zeker een goede optie, het is verstandig om je ook van de keerzijde van de medaille bewust te zijn.

  Zo kun je bij Bol.com bijvoorbeeld geen verzendkosten rekenen, omdat het verplicht is om een gratis verzending aan te bieden aan de consumenten. Verder is de prijsconcurrentie op Bol.com erg sterk en is het mogelijk dat je voor een lagere prijs moet adverteren dan dat je zou willen.

  Als laatste zijn er een aantal strenge regels waar jij aan moet voldoen om bij Bol.com te kunnen verkopen. Lage beoordelingscijfers, annuleringen of te veel retourzendingen geven Bol.com redenen om jouw product niet meer bovenaan in de resultaten te plaatsen.

  Ranking Masters kan je helpen op Bol.com te verkopen

  De bovenstaande vijf stappen geven een versimpelde versie van het gehele proces weer. Ook al is Bol.com erg gebruikersvriendelijk, je zal wel tijd moeten steken in het toevoegen van je artikelen. Daarnaast moet je dan ook zorgen dat deze concurrerend zijn qua prijs en qua levertijd.

  Het is de bedoeling dat de bezoeker uit alle soortgelijke producten jouw artikel uitkiest om te kopen. Ranking Masters is de nummer 1 marketing specialist van Nederland en wij kunnen je helpen met het opzetten en in stand houden van he Bol.com campagne. Neem daarom vandaag nog contact met ons op zodat we dit kunnen bespreken en jouw producten ook bij Bol.com in de verkoop kunnen worden gebracht.

  Bekijk ook:

  Neem contact op

  Sjors Goemans

  Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

  Hulp Nodig?

  Neem contact op met een van onze adviseurs!

  Bellen

  Fietsband lek?
  De beller is sneller!

  023-2078030

  Whatsapp

  Geen beltegoed meer?
  Chat met ons!

  023-2078030

  Daag jij ons uit voor je volgende project?

  Daag ons uit!

  Benieuwd naar jouw kansen?