Al 7 jaar ervaring

Poolse Linkbuilding (2023).

EEN STERK LINKPROFIEL VOOR TOPPOSITIES IN GOOGLE

Wilt u uw online aanwezigheid in Polen vergroten met een doeltreffende linkbuilding strategie? Dan kan Ranking Masters u helpen om hoogwaardige links te verkrijgen die passen bij uw bedrijf en doelen.

Linkbuilding in Polen heeft specifieke uitdagingen, zoals de voorkeur van Poolse zoekmachines voor Poolstalige content en links. Daarnaast kan de concurrentie in de Poolse online markt hevig zijn, waardoor het verkrijgen van kwalitatieve links lastig kan zijn. Maar met Ranking Masters hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Dankzij onze uitgebreide kennis van de Poolse markt en jarenlange ervaring in het ontwikkelen van effectieve linkbuilding strategieën, kunnen wij u helpen bij het vinden van de beste aanpak voor uw bedrijf. Ons team van ervaren linkbuilders zal strategieën op maat maken die gericht zijn op het creëren van kwalitatieve links die relevant zijn voor uw website en bedrijf.

Bij Ranking Masters werken we met een SEO aanpak die gericht is op resultaten. We hebben meer dan 750 blije linkbuilding klanten en onze klanten blijven gemiddeld 8,5 jaar bij ons. Dit komt doordat we onze linkbuilding strategieën op maat uitvoeren en ons richten op het verkrijgen van kwalitatieve links die uw online zichtbaarheid en zoekresultaten verbeteren.

Bovendien beschikken we over een uitgebreid netwerk van Poolse websites en relevante blogs, waardoor we zowel de gewenste kwantiteit als kwalitatieve verrijking kunnen leveren. We werken transparant en open in onze communicatie, zodat u op de hoogte blijft van de voortgang en resultaten van onze linkbuilding activiteiten.

Sjors

Kwalitatieve Poolse Linkbuilding

Wilt u uw online zichtbaarheid in Polen vergroten? Dan is linkbuilding een belangrijke stap om dit te realiseren. Met een doeltreffende linkbuilding strategie kunt u uw positie in zoekmachines verbeteren en meer potentiële klanten aantrekken. Maar hoe zorgt u ervoor dat u een strategie heeft die effectief is?

Ons team van ervaren Search Engine Optimization specialisten en Poolse taalexperts hebben unieke expertise en kennis om uw online zichtbaarheid in Polen te verbeteren.

Maar hoe gaan wij te werk? Allereerst voeren wij een uitgebreide analyse uit van uw website en de concurrentie. Deze analyse omvat onder meer de huidige autoriteit van uw domein en pagina’s, evenals de kwaliteit en relevantie van uw bestaande links. Hierdoor krijgen wij inzicht in de sterke punten en zwaktes van uw website en kunnen wij een gepersonaliseerde linkbuilding strategie opstellen.

Vervolgens zullen wij gerichte en kwalitatieve links voor u genereren. Wij werken samen met een uitgebreid netwerk van Poolse websites, blogs en influencers om kwalitatieve links te verkrijgen die relevant zijn voor uw bedrijf. Hierbij houden wij rekening met de unieke aspecten van de Poolse markt, zoals de voorkeur van Poolse zoekmachines voor Poolstalige content en links.

Bij Ranking Masters zijn we gericht op resultaten. Wij zorgen ervoor dat de links die wij voor u genereren uw domein- en pagina-autoriteit verhogen, waardoor uw online zichtbaarheid verbetert en u hoger in de zoekresultaten terechtkomt. Bovendien zorgen wij voor een transparante en open communicatie met onze klanten, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang en resultaten van onze linkbuilding activiteiten.

Samenwerken met Ranking Masters

LINKBUILDING BUREAU INHUREN?.

Ranking Masters is het SEO-bureau bij uitstek voor bedrijven in de Benelux die willen groeien in de digitale wereld. Met onze jarenlange ervaring en deskundige aanpak hebben we al talrijke klanten geholpen om de topposities in de Google-zoekmachine te bereiken, ongeacht de sector waarin ze actief zijn.

Onze expertise, hechte samenwerking, ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn de basis van ons succes. Bij Ranking Masters zijn we voortdurend bezig om deze fundamenten te versterken en uit te breiden, zodat we altijd de beste resultaten kunnen leveren voor onze klanten.

Onze aanpak is gericht op resultaten en maatwerk. Geen enkele onderneming is immers hetzelfde en daarom is ook elke SEO-strategie bij ons uniek. We beginnen altijd met een grondige analyse van uw website en de markt waarin u actief bent. Op basis hiervan stellen we een gepersonaliseerde SEO-strategie op die is gericht op het behalen van de beste resultaten voor uw onderneming.

Bij Ranking Masters werken we ook met de nieuwste technieken en trends in de SEO-wereld. Zo zijn we altijd up-to-date en kunnen we snel inspelen op veranderingen in de markt. Ons doel is om uw website naar de hoogste plaatsen in de Google-zoekresultaten te laten stijgen en daar ook te blijven.

Maak een afspraak

Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

 

Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

 

We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

 

Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

 

Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

 

Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

 

In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

 • #1 Backlinks
 • #2 Linkbuilding
 • #3 SEO uitbesteden

Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

 

Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

 

Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

 

Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

 • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
 • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
 • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
 • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

Software waar we mee werken

Onze klanten beoordelen Ranking
Masters met een:

4,9 /5

Effectieve oplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers.

Wij realiseren online groei middels doelgerichte marketingcampagnes op basis van kennis, data en ervaring.

Bekijk onze case studies

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

“Strategische specialisten die snel schakelen én van de hoed en de rand weten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en de communicatie!”

Thomas van Doornewaard.

Sales Manager – Bröring

“Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!”

Falco Keiman.

SEO Specialist – Diks Verzekeringen

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Linkbuilding houdt in dat andere websites naar jouw website verwijzen middels een (back)link. Een backlink is dus niets anders dan een link op een externe website, die ervoor zorgt dat mensen op jouw website belanden wanneer ze erop klikken.

 

Goed om te weten: linkbuilding bepaalt voor circa 50% de positie van de aan jouw website gekoppelde zoekwoordcombinaties in de zoekmachines. Niet investeren in linkbuilding maakt dus dat het lastig wordt om hoog in Google te komen.

Google ziet iedere externe backlink als een aanbeveling. Hoe relevanter en kwalitatiever de aanbeveling is, hoe meer je wordt beloond met hogere posities in de zoekmachine.

Bij het realiseren van backlinks gaat het om een mix van zowel kwantiteit (het aantal backlinks) als de kwaliteit (de autoriteit) van de backlinks. De rode draad daarbij is de relevantie.

 

Het algoritme van Google neemt de waarde van deze backlinks mee bij het bepalen van jouw positie in de zoekresultaten.

Linkbuilding in Polen vereist expertise en een uitgebreid netwerk om optimaal resultaat te bereiken. Het zelf uitvoeren van de linkbuilding kan niet alleen leiden tot hogere kosten, maar ook tot het verkeerd uitvoeren van de strategie.

Het is essentieel om de geschreven en ongeschreven regels van de Poolse zoekmachines te begrijpen om een succesvolle linkbuilding strategie te implementeren.

Ranking Masters beschikt over de expertise, ervaring en het netwerk om de optimale linkbuildingstrategie voor jouw onderneming in Polen te realiseren.

Door samen te werken met ons, profiteer je van betrouwbare en relevante backlinks van de meest vooraanstaande Poolse websites en maak je gebruik van ons uitgebreide netwerk van bloggers en mediaplaatsingen.

Ons doel is om jouw website naar de top van de Poolse zoekresultaten te brengen en daar te blijven.

Wij begrijpen de unieke uitdagingen van de Poolse linkbuilding markt en geven je graag advies over de meest geschikte benadering voor jouw bedrijf.

Bovendien zijn wij transparant in onze werkwijze en maken we gebruik van de nieuwste technieken en trends in de SEO-wereld.

Wij houden rekening met de domein- en pagina autoriteit en stellen een gepersonaliseerde SEO-strategie op die gericht is op het behalen van de beste resultaten voor jouw onderneming.

Wil je ook groeien door Poolse Linkbuilding?

Wij maken vrijblijvend een Linkbuilding Groeiscan!
  Neem direct contact op!

  Je gegevens zijn veilig

  Bouke

  Bouke Klinkhamer.

  SEO specialist

  Benieuwd naar onze case studies?

  Background clouds
  Het Ranking Masters team
  Bottom curve

  Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

  Ontvang jouw gratis online marketing analyse Arrow icon