Al 7 jaar ervaring

Engelse Linkbuilding (2023).

EEN STERK LINKPROFIEL VOOR TOPPOSITIES IN GOOGLE

Wil je jouw online zichtbaarheid in Engeland vergroten? Dan is linkbuilding een onmisbare strategie. Door het opbouwen van kwalitatieve en relevante links naar jouw website, kun je jouw zoekmachine rankings verbeteren en meer potentiële klanten bereiken. Maar hoe pak je dit aan in de Engelse markt?

Gelukkig kun je rekenen op de expertise van Ranking Masters om jouw linkbuilding activiteiten in Engeland te verzorgen. Met jarenlange ervaring in het opzetten van effectieve linkbuilding strategieën, heeft Ranking Masters een bewezen staat van dienst in het vergroten van de online zichtbaarheid van bedrijven in Engeland.

Engelse linkbuilding heeft enkele unieke uitdagingen, zoals de voorkeur van Engelse zoekmachines voor Engelse content en links. Bovendien kan de concurrentie in de Engelse online markt hoog zijn, waardoor het vinden van kwalitatieve links een uitdaging kan zijn. Maar met Ranking Masters hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Met ons grote Engelse linkbuilding netwerk én relevante blogs zijn wij in staat om zowel de benodigde kwantiteit te realiseren als de kwalitatieve verrijking.

Sjors

Kwalitatieve Engelse Linkbuilding

Als bedrijf wilt je natuurlijk de beste resultaten behalen in de online markt, ook in het Verenigd Koninkrijk. Een effectieve linkbuilding strategie kan daarbij helpen en Ranking Masters heeft alle kennis en ervaring in huis om je daarbij te ondersteunen.

Het opbouwen van kwalitatieve links is van groot belang om je website te laten opvallen in de zoekresultaten. Een hoge positie in de zoekmachines betekent immers meer verkeer naar je website, wat resulteert in meer potentiële klanten en een hogere omzet. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een relevante en kwalitatieve linkbuilding strategie die aansluit bij de behoeften van je bedrijf.

Ranking Masters is gespecialiseerd in het opzetten van effectieve linkbuilding strategieën, ook in de Engelse markt. Met een team van ervaren SEO-experts en Engelse taalprofessionals, biedt Ranking Masters een unieke expertise en kennis om je online zichtbaarheid in het Verenigd Koninkrijk te vergroten.

Het team van Ranking Masters werkt nauw samen met Engelse bloggers en influencers om relevante links naar je website te plaatsen. Op deze manier kun je profiteren van kwalitatieve backlinks die een positief effect hebben op je online zichtbaarheid. Door deze samenwerking kun je er ook zeker van zijn dat de content en links relevant zijn voor je bedrijf en bijdragen aan een verhoging van de zoekmachine rankings.

Bovendien wordt er rekening gehouden met de unieke kenmerken van de Engelse online markt, zoals de voorkeur van Engelse zoekmachines voor Engelse content en links. Het team van Ranking Masters zal je adviseren over de beste aanpak voor je bedrijf, rekening houdend met de uitdagingen en mogelijkheden van de Engelse markt.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je linkbuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, dan is Ranking Masters de juiste keuze. Het team van experts zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je online zichtbaarheid wordt vergroot en dat je bedrijf kan profiteren van een hogere positie in de zoekresultaten. Neem vandaag nog contact op met Ranking Masters en ontdek hoe zij je bedrijf kunnen helpen groeien in de Engelse markt.

We doen tevens ook linkbuilding in de volgende landen:

Samenwerken met Ranking Masters

LINKBUILDING BUREAU INHUREN?.

Met Ranking Masters haal je één van de meest gespecialiseerde online marketing bureau van de Benelux in huis. Onze expertises zijn SEO & Linkbuilding. We hebben al meer dan 750 klanten geholpen om de top van de Google zoekresultaten te bereiken in verschillende markten. Dit bewijst dat wij precies weet welke strategie nodig is om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

Om deze toppositie te behalen, is het van cruciaal belang om te investeren in kennis, nauwe samenwerking, ervaring en een netwerk. Deze vier pijlers vormen de basis van Ranking Masters en waarborgen onze kwaliteit. Met ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange ervaring in de online marketing, kunnen wij de beste resultaten voor jouw bedrijf realiseren.

Bij Ranking Masters geloven we dat onze expertise en ons netwerk ons onderscheidt van andere online marketing bureaus. Door onze continue investeringen in kennis en het opbouwen van relaties met relevante partners en websites, kunnen wij de meest effectieve SEO strategieën ontwikkelen voor jouw bedrijf. Met ons als jouw SEO partner, kun jij er zeker van zijn dat je de beste online resultaten behaalt.

Maak een afspraak

Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

 

Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

 

We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

 

Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

 

Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

 

Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

 

In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

 • #1 Backlinks
 • #2 Linkbuilding
 • #3 SEO uitbesteden

Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

 

Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

 

Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

 

Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

 • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
 • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
 • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
 • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

Software waar we mee werken

Onze klanten beoordelen Ranking
Masters met een:

4,9 /5

Effectieve oplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers.

Wij realiseren online groei middels doelgerichte marketingcampagnes op basis van kennis, data en ervaring.

Bekijk onze case studies

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

“Strategische specialisten die snel schakelen én van de hoed en de rand weten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en de communicatie!”

Thomas van Doornewaard.

Sales Manager – Bröring

“Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!”

Falco Keiman.

SEO Specialist – Diks Verzekeringen

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Linkbuilding houdt in dat andere websites naar jouw website verwijzen middels een (back)link. Een backlink is dus niets anders dan een link op een externe website, die ervoor zorgt dat mensen op jouw website belanden wanneer ze erop klikken.

 

Goed om te weten: linkbuilding bepaalt voor circa 50% de positie van de aan jouw website gekoppelde zoekwoordcombinaties in de zoekmachines. Niet investeren in linkbuilding maakt dus dat het lastig wordt om hoog in Google te komen.

Google ziet iedere externe backlink als een aanbeveling. Hoe relevanter en kwalitatiever de aanbeveling is, hoe meer je wordt beloond met hogere posities in de zoekmachine.

Bij het realiseren van backlinks gaat het om een mix van zowel kwantiteit (het aantal backlinks) als de kwaliteit (de autoriteit) van de backlinks. De rode draad daarbij is de relevantie.

 

Het algoritme van Google neemt de waarde van deze backlinks mee bij het bepalen van jouw positie in de zoekresultaten.

Het is veel effectiever om linkbuilding in het Verenigd Koninkrijk uit te besteden aan een expert dan het zelf te doen. Ons SEO bureau beschikt over deskundigheid, ervaring en een uitgebreid netwerk om de beste linkbuildingstrategie voor je bedrijf te realiseren.

Als je zelf aan de slag gaat met linkbuilding in het Verenigd Koninkrijk, kost dit niet alleen veel meer geld, maar is de kans ook groot dat je niet op de juiste manier te werk gaat. Je mist waarschijnlijk kennis van de geschreven en ongeschreven richtlijnen van de Britse zoekmachines, zoals Google.co.uk en Bing.co.uk.

Als je linkbuilding in het Verenigd Koninkrijk verkeerd aanpakt, kan dit leiden tot een dalende positie in plaats van een stijgende positie in de zoekresultaten. Dat is natuurlijk zonde.

Bij Ranking Masters kun je profiteren van betrouwbare en relevante backlinks van de meest prominente Britse websites. Wij bieden ook ABC-linkruil, bloggers en mediaplaatsingen aan en hoge kosten per link behoren tot het verleden.

Wij begrijpen de unieke uitdagingen van Britse linkbuilding en adviseren je graag over de beste aanpak voor jouw bedrijf in de Britse markt.

Wil je ook groeien door Engelse Linkbuilding?

Wij maken vrijblijvend een Linkbuilding Groeiscan!
  Neem direct contact op!

  Je gegevens zijn veilig

  Bouke

  Bouke Klinkhamer.

  SEO specialist

  Benieuwd naar onze case studies?

  Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

  Ontvang jouw gratis online marketing analyse