Al 7 jaar ervaring

Belgische Linkbuilding (2023).

EEN STERK LINKPROFIEL VOOR TOPPOSITIES IN GOOGLE

Dankzij ons uitgebreide Belgische linkbuildingnetwerk en gerelateerde blogs kunnen we zowel de gewenste kwantiteit aan links leveren als een kwalitatieve meerwaarde bieden. Ranking Masters zorgt ervoor dat jouw digitale aanwezigheid in België optimaal wordt versterkt met de juiste linkbuilding aanpak.

Gelukkig kun je vertrouwen op de deskundigheid van Ranking Masters om je linkbuilding activiteiten in België te begeleiden. Met een ruime ervaring in het creëren van succesvolle linkbuilding strategieën, heeft Ranking Masters een goede reputatie opgebouwd in het verhogen van de digitale zichtbaarheid van bedrijven in België.

Zoek je naar mogelijkheden om je digitale aanwezigheid in België te versterken? Denk dan eens aan het toepassen van hoogwaardige linkbuilding binnen jouw SEO-aanpak. Door het opbouwen van waardevolle en geschikte links naar je website kun je je ranking in zoekmachines verbeteren en een groter publiek bereiken. Maar hoe zet je dit effectief in op de Belgische markt?

Linkbuilding in België heeft enkele unieke uitdagingen, zoals het aanpakken van zowel Nederlandstalige als Franstalige content en links, aangezien België een tweetalig land is. Daarnaast kan de concurrentie op de Belgische digitale markt hevig zijn, waardoor het bemachtigen van kwaliteitsvolle links een uitdaging kan vormen. Met Ranking Masters hoef je je hier echter geen zorgen over te maken.

 • 750+ blije Linkbuilding klanten
 • Linkbuilding strategieën op maat uitgevoerd door ervaren Linkbuilders
 • Klanten blijven gemiddeld 8,5 jaar bij ons
Sjors

Kwalitatieve Belgische Linkbuilding

SEO bureau Ranking Masters, gevestigd in Haarlem, is gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige linkbuildingdiensten voor bedrijven die zich richten op de Belgische markt. Door samen te werken met Ranking Masters, profiteer je van betere online zichtbaarheid en verbeterde posities in zoekmachines.

Linkbuilding is een cruciaal onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO) en speelt een grote rol in het versterken van de online aanwezigheid van jouw bedrijf. Door het creëren van kwalitatieve en relevante backlinks naar jouw website, herkennen zoekmachines zoals Google de betrouwbaarheid en relevantie van je site, wat kan leiden tot hogere posities in de zoekresultaten en meer potentiële klanten die jouw website ontdekken.

De Belgische markt kent enkele unieke kenmerken die linkbuilding een essentiële strategie maken voor bedrijven. Ten eerste is België een tweetalig land, wat betekent dat het belangrijk is om links te verkrijgen van zowel Nederlandstalige als Franstalige Belgische websites. Ten tweede is België een belangrijke economie in Europa met een sterke online markt, wat resulteert in aanzienlijke concurrentie tussen online actieve bedrijven.

Met ervaring in het werken met Belgische websites en een netwerk van Belgische bloggers en influencers, helpt Ranking Masters bedrijven bij het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve linkbuildingstrategieën in België. Ons team van SEO-experts staat klaar om je te adviseren over de beste aanpak voor linkbuilding op de Belgische markt.

Door het implementeren van een goed doordachte linkbuilding strategie kan de online zichtbaarheid van jouw bedrijf in België aanzienlijk worden vergroot. Het opbouwen van relevante en kwalitatieve links zorgt ervoor dat jouw bedrijf betere posities behaalt in de zoekresultaten en een groter publiek bereikt. Laat Ranking Masters je helpen bij het verzorgen van linkbuildingactiviteiten en het adviseren over de meest effectieve strategie voor de Belgische markt.

Samenwerken met Ranking Masters

LINKBUILDING BUREAU INHUREN?.

Bij Ranking Masters, het toonaangevende SEO-bureau in de Benelux, profiteer je van ongeëvenaarde deskundigheid en ervaring. Wij hebben talloze klanten uit diverse sectoren geholpen om topposities te bereiken in de Google-zoekmachine. Dankzij onze diepgaande kennis van de vereiste strategieën, weten wij precies hoe we jouw website naar de hoogste plaatsen in de Google-zoekresultaten kunnen laten stijgen.

Ons succes is gebaseerd op vier solide pijlers: expertise, hechte samenwerking, ervaring en ons netwerk. Ranking Masters blijft voortdurend investeren in deze fundamenten om een ongeëvenaarde service te bieden aan onze klanten. Met een gezond zelfvertrouwen durven we te stellen dat er geen beter SEO-bureau is voor jouw onderneming dan Ranking Masters.

Maak een afspraak

Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

 

Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

 

We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

 

Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

 

Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

 

Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

 

In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

 • #1 Backlinks
 • #2 Linkbuilding
 • #3 SEO uitbesteden

Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

 

Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

 

Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

 

Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

 • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
 • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
 • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
 • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

Software waar we mee werken

Onze klanten beoordelen Ranking
Masters met een:

4,9 /5

Effectieve oplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers.

Wij realiseren online groei middels doelgerichte marketingcampagnes op basis van kennis, data en ervaring.

Bekijk onze case studies

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

“Strategische specialisten die snel schakelen én van de hoed en de rand weten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en de communicatie!”

Thomas van Doornewaard.

Sales Manager – Bröring

“Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!”

Falco Keiman.

SEO Specialist – Diks Verzekeringen

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Linkbuilding houdt in dat andere websites naar jouw website verwijzen middels een (back)link. Een backlink is dus niets anders dan een link op een externe website, die ervoor zorgt dat mensen op jouw website belanden wanneer ze erop klikken.

 

Goed om te weten: linkbuilding bepaalt voor circa 50% de positie van de aan jouw website gekoppelde zoekwoordcombinaties in de zoekmachines. Niet investeren in linkbuilding maakt dus dat het lastig wordt om hoog in Google te komen.

Google ziet iedere externe backlink als een aanbeveling. Hoe relevanter en kwalitatiever de aanbeveling is, hoe meer je wordt beloond met hogere posities in de zoekmachine.

Bij het realiseren van backlinks gaat het om een mix van zowel kwantiteit (het aantal backlinks) als de kwaliteit (de autoriteit) van de backlinks. De rode draad daarbij is de relevantie.

 

Het algoritme van Google neemt de waarde van deze backlinks mee bij het bepalen van jouw positie in de zoekresultaten.

Het kiezen voor een expert op het gebied van Belgische linkbuilding is aanzienlijk effectiever en efficiënter dan het zelf aanpakken van deze taak. Ons SEO-bureau heeft de kennis, ervaring en een breed netwerk om de best mogelijke linkbuildingstrategie voor jouw onderneming in België op te zetten.

Wanneer je besluit om zelf de Belgische linkbuilding te beheren, kan dit leiden tot aanzienlijk hogere kosten en het risico dat je niet op de juiste manier te werk gaat. Dit kan veroorzaakt worden door een gebrek aan inzicht in de geschreven en ongeschreven regels van Belgische zoekmachines, zoals Google.be.

Het mislukken van de Belgische linkbuilding kan resulteren in een dalende positie in de zoekresultaten, wat uiteraard zeer ongewenst is. Door samen te werken met Ranking Masters, geniet je van betrouwbare en relevante backlinks afkomstig van toonaangevende Belgische websites, en profiteer je van ons uitgebreide netwerk voor ABC-linkuitwisseling, bloggers en mediaplaatsingen.

Dankzij onze expertise kunnen we de unieke uitdagingen van Belgische linkbuilding doorgronden en je adviseren over de meest geschikte aanpak voor jouw bedrijf in de Belgische markt. Hierdoor behoren hoge kosten per link tot het verleden en kun je met vertrouwen investeren in de groei van jouw online aanwezigheid in België.

Wil je ook groeien door Belgische Linkbuilding?

Wij maken vrijblijvend een Linkbuilding Groeiscan!
  Neem direct contact op!

  Je gegevens zijn veilig

  Bouke

  Bouke Klinkhamer.

  SEO specialist

  Benieuwd naar onze case studies?

  Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

  Ontvang jouw gratis online marketing analyse