Al 7 jaar ervaring

Portugeese Linkbuilding (2023).

EEN STERK LINKPROFIEL VOOR TOPPOSITIES IN GOOGLE

Portugese linkbuilding kan een belangrijke rol spelen bij het vergroten van de online zichtbaarheid en het verbeteren van de zoekresultaten voor uw website. Het kan echter een uitdagende taak zijn om effectieve links te verkrijgen, vooral als u niet bekend bent met de lokale markt en de cultuur.

Gelukkig is er een oplossing: Ranking Masters biedt uitgebreide Portugese linkbuildingdiensten aan om uw website hoger te laten ranken in de zoekresultaten van Portugal. Met hun expertise en ervaring in de Portugese markt, kunnen ze u helpen bij het vinden van de beste linkbuilding strategieën die aansluiten bij uw zakelijke doelen en budget.

Door gebruik te maken van de diensten van Ranking Masters kunt u profiteren van de voordelen van Portugese linkbuilding, zoals een verbeterde online aanwezigheid, meer verkeer naar uw website en hogere conversies. Bovendien kunnen zij u ook helpen bij het opbouwen van relaties met andere websites in Portugal, wat kan leiden tot meer zakelijke kansen en potentiële samenwerkingen.

 • 750+ blije Linkbuilding klanten
 • Linkbuilding strategieën op maat uitgevoerd door ervaren Linkbuilders
 • Klanten blijven gemiddeld 8,5 jaar bij ons
Sjors

Kwalitatieve Portugeese Linkbuilding

Bij Ranking Masters begrijpen we hoe belangrijk Portugese linkbuilding kan zijn om de online zichtbaarheid en zoekresultaten van uw bedrijf te verbeteren op de Portugese markt. Met onze uitgebreide expertise en ervaring in de Portugese markt kunnen wij u helpen bij het ontwikkelen van de juiste linkbuilding-strategie die past bij uw zakelijke doelen en budget.

Het werken met Ranking Masters biedt voordelen. Onze specialisten hebben uitgebreide kennis van de Portugese markt en kunnen u helpen bij het vinden van de juiste contacten om relaties op te bouwen met andere websites en bedrijven in Portugal. Dit kan leiden tot meer zakelijke kansen en samenwerkingen.

Wij beginnen met een grondige analyse van uw website en bedrijf om uw doelen en wensen te begrijpen. Op basis hiervan maken wij een voorstel op maat dat aangeeft hoe wij u kunnen helpen bij het verbeteren van uw online zichtbaarheid en zoekresultaten in Portugal. Dit voorstel zal gebaseerd zijn op een combinatie van de beste linkbuilding-strategieën en technieken die passen bij uw bedrijf en doelen.

Onze aanpak van de Portugese linkbuilding-strategie is gericht op het creëren van kwalitatieve links die relevant zijn voor uw website en bedrijf. Dit kan inhouden dat wij contact opnemen met relevante websites en bedrijven in Portugal om links te verkrijgen. Daarnaast zullen wij samenwerken met u om waardevolle content te creëren die interessant is voor uw doelgroep en die andere websites in Portugal kunnen delen en linken naar uw website.

Samenwerken met Ranking Masters

LINKBUILDING BUREAU INHUREN?.

Bij Ranking Masters kies je voor het meest deskundige SEO-bureau in de Benelux. Ik heb al talrijke klanten ondersteund bij het bereiken van de topposities in de Google-zoekmachine binnen diverse sectoren. Kortom, ik ken exact de strategie die vereist is om jouw website te laten stijgen naar de hoogste plaatsen in de Google-zoekresultaten.

De basis van mijn succes ligt in mijn expertise, hechte samenwerking, ervaring en mijn netwerk. Deze vier fundamenten vormen het fundament waar Ranking Masters voortdurend in investeert. Er is geen beter SEO-bureau te vinden voor jouw onderneming dan Ranking Masters. Althans zo staan wij erin… 😉

Maak een afspraak

Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

 

Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

 

We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

 

Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

 

Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

 

Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

 

In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

 • #1 Backlinks
 • #2 Linkbuilding
 • #3 SEO uitbesteden

Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

 

Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

 

Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

 

Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

 • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
 • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
 • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
 • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

Software waar we mee werken

Onze klanten beoordelen Ranking
Masters met een:

4,9 /5

Effectieve oplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers.

Wij realiseren online groei middels doelgerichte marketingcampagnes op basis van kennis, data en ervaring.

Bekijk onze case studies

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

“Strategische specialisten die snel schakelen én van de hoed en de rand weten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en de communicatie!”

Thomas van Doornewaard.

Sales Manager – Bröring

“Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!”

Falco Keiman.

SEO Specialist – Diks Verzekeringen

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Linkbuilding houdt in dat andere websites naar jouw website verwijzen middels een (back)link. Een backlink is dus niets anders dan een link op een externe website, die ervoor zorgt dat mensen op jouw website belanden wanneer ze erop klikken.

 

Goed om te weten: linkbuilding bepaalt voor circa 50% de positie van de aan jouw website gekoppelde zoekwoordcombinaties in de zoekmachines. Niet investeren in linkbuilding maakt dus dat het lastig wordt om hoog in Google te komen.

Google ziet iedere externe backlink als een aanbeveling. Hoe relevanter en kwalitatiever de aanbeveling is, hoe meer je wordt beloond met hogere posities in de zoekmachine.

Bij het realiseren van backlinks gaat het om een mix van zowel kwantiteit (het aantal backlinks) als de kwaliteit (de autoriteit) van de backlinks. De rode draad daarbij is de relevantie.

 

Het algoritme van Google neemt de waarde van deze backlinks mee bij het bepalen van jouw positie in de zoekresultaten.

Als het gaat om Portugese linkbuilding, zijn er voordelen en nadelen aan het uitbesteden van deze taak aan een SEO bureau zoals Ranking Masters. Laten we deze voordelen en nadelen eens bekijken:

Voordelen:

 1. Expertise en ervaring: Als u besluit om uw Portugese linkbuilding uit te besteden aan een SEO bureau zoals Ranking Masters, kunt u profiteren van onze uitgebreide kennis van de Portugese markt en onze jarenlange ervaring met het creëren van effectieve linkbuilding-strategieën.
 2. Tijdsbesparing: Linkbuilding is een tijdrovend proces. Door het uit te besteden, kunt u zich richten op andere belangrijke aspecten van uw bedrijf, terwijl wij ons bezighouden met uw Portugese linkbuilding.
 3. Resultaten: Wanneer u samenwerkt met een betrouwbaar SEO bureau zoals Ranking Masters, kunt u erop vertrouwen dat wij ons inzetten voor het behalen van resultaten die bijdragen aan uw zakelijke doelen.

Nadelen:

 1. Kosten: Het uitbesteden van Portugese linkbuilding aan een SEO bureau kan kosten met zich meebrengen die hoger zijn dan wanneer u het zelf zou doen.
 2. Afhankelijkheid: Als u uw Portugese linkbuilding uitbesteedt, bent u afhankelijk van de dienstverlening van het SEO bureau. Het is belangrijk om te zorgen dat u een betrouwbare partner kiest die u kunt vertrouwen en die u goed informeert over de voortgang van het project.
 3. Minder controle: Het uitbesteden van uw Portugese linkbuilding betekent dat u minder controle heeft over het proces en de uitvoering. Het is belangrijk om een SEO bureau te kiezen dat open en transparant is in de communicatie over de voortgang en resultaten.

Wil je ook groeien door Portugeese Linkbuilding?

Wij maken vrijblijvend een Linkbuilding Groeiscan!
  Neem direct contact op!

  Je gegevens zijn veilig

  Bouke

  Bouke Klinkhamer.

  SEO specialist

  Benieuwd naar onze case studies?

  Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

  Ontvang jouw gratis online marketing analyse