Linkbuilding Strategie

.

Op zoek naar een sterke linkbuilding strategie?

 • 17+ SEO Specialisten
 • Nationale- & Internationele SEO
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Linkbuilding Strategie

  Ben jij op zoek naar de perfecte linkbuilding strategie? Linkbuilding is een van de belangrijkste factoren voor je positionering in de zoekresultaten. Hoe beter jouw online platform gevonden wordt met behulp van de zoekmachines, hoe meer klanten dit je zal opleveren. Linkbuilding kan je bedrijf veel opleveren, mits je de juiste linkbuilding strategie hebt. Linkbuilding is het plaatsen van linkverwijzingen naar een online platform. Deze linkverwijzingen worden door Google en andere zoekmachines als een ‘stem’ voor je website of webshop gezien. Neem contact op met één van onze linkbuilding specialisten.

  Neem contact op

  SEO BUREAU INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

  De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

  Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

  Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

  We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

  Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

  Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

  Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

  In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

  • #1 Backlinks
  • #2 Linkbuilding
  • #3 SEO uitbesteden

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat qua SEO?

  Bij Ranking Masters zijn we echte SEO fanaten! Ontvang de Gratis SEO Analyse t.w.v. €495 ex. BTW en kom erachter hoe jouw bedrijf extra omzet kan realiseren in de Google zoekmachine!

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Hoe ziet een goede linkbuilding strategie eruit?

   Terwijl een goede linkbuilding strategie jouw bedrijf online vindbaar maakt, kan een verkeerde strategie ertoe leiden dat je juist minder goed vindbaar wordt. Zoekmachines worden steeds slimmer en een verkeerde strategie kan al snel tot problemen leiden. Toch zijn er nog veel bedrijven die linkbuilding op de verkeerde manier aanpakken. Dit heeft diverse oorzaken. Een van de belangrijkste oorzaken is het feit dat de zoekmachines zich razendsnel ontwikkelen. Men maakt hierdoor nog vaak gebruik van technieken die verouderd zijn.

   Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

   • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
   • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
   • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

   Maak een afspraak

   Hoe jij zeker kunt zijn van kwalitatieve linkbuilding? Je linkbuilding uitbesteden aan Ranking Masters is een fantastisch idee! Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen zoekmachines als Google. Bovendien maken wij gebruik van een bewezen effectieve linkbuilding strategie. Inmiddels hebben wij al meer dan 750 websites kunnen helpen door middel van onze technieken.

   Bij een linkbuilding strategie is het van belang dat er maandelijks een aantal linkverwijzingen naar je website worden geplaatst. Het is belangrijk dat deze linkverwijzingen aan bepaalde eisen voldoen. Zo dienen de linkverwijzingen bijvoorbeeld uitsluitend op relevante websites geplaatst te worden. Het is immers niet logisch als een website over fietsen bijvoorbeeld een link naar een bakkerij plaatst. Wanneer de zoekmachines dit herkennen, krijgt de verwijzing een lagere waarde. Iedere website heeft voor platforms zoals Google een bepaalde waarde. Een link vanaf een website met een hogere waarde is effectiever dan een link vanaf een website met een lage waarde. Bovendien is het van belang dat je linkverwijzing niet op websites met een extreem lage waarde geplaatst wordt, dit zal tot averechtse resultaten leiden.

   Jouw linkbuilding strategie laten verzorgen door Ranking Masters

   Wil jij er zeker van zijn dat er goede resultaten behaald worden? Dan kunnen wij de linkbuilding van jouw bedrijf verzorgen. Wij bieden verschillende pakketten aan, waardoor er altijd een pakket is dat goed bij jouw doel aansluit. Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel en dit merk je gedurende de samenwerking zeker terug. Zo overleggen wij bijvoorbeeld goed met je op welke zoekwoorden er het beste gescoord kan worden. Jij weet het beste welke zoekwoorden er relevant zijn voor jouw bedrijf en wij weten hoeveel er op iedere term gezocht wordt en hoeveel concurrentie er is. Wanneer je een abonnement bij ons afsluit, ontvang je maandelijks een update. Zo weet jij altijd hoe jouw bedrijf er momenteel voorstaat in de zoekresultaten. Linkbuilding is een proces waar een aantal maanden overheen gaat, maar uiteindelijk is het zeker de moeite waard.

   linkbuilding strategie

   Een lokale of een landelijke linkbuilding strategie?

   Bij Ranking Masters kun je zowel voor een lokale als voor een landelijke linkbuilding strategie kiezen. Is het voor jou als lokale ondernemer vooral belangrijk om door lokale bewoners gevonden te worden? In dit geval zijn onze lokale SEO pakketten een aanrader. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld vindbaar maken in Amsterdam door middel van linkbuilding Amsterdam. Wil je landelijk hoger in Google komen en goed gevonden worden? In dit geval hebben wij ook landelijke SEO pakketten. Dit is ideaal voor bedrijven die producten en diensten door heel Nederland leveren. Ben jij benieuwd welke strategie het beste bij jouw bedrijf aansluit? Wij bespreken de mogelijkheden graag met je!

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse