Linkbuilding Strategie

Op zoek naar een sterke linkbuilding strategie?

Bel ons direct

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

  Linkbuilding strategie nodig?

  Laat ons je helpen bij het formuleren van jouw SEO strategie

  Bel ons direct

  Linkbuilding Strategie

  Ben jij op zoek naar de perfecte linkbuilding strategie? Linkbuilding is een van de belangrijkste factoren voor je positionering in de zoekresultaten. Hoe beter jouw online platform gevonden wordt met behulp van de zoekmachines, hoe meer klanten dit je zal opleveren. Linkbuilding kan je bedrijf veel opleveren, mits je de juiste linkbuilding strategie hebt. Linkbuilding is het plaatsen van linkverwijzingen naar een online platform. Deze linkverwijzingen worden door Google en andere zoekmachines als een ‘stem’ voor je website of webshop gezien. Neem contact op met één van onze linkbuilding specialisten.

  Neem contact op

  Dé #1 in SEO

  Gegarandeerd resultaat

  Data Driven

  Transparant

  Een aantal van onze klanten…

  Klantcases

  Influencer Marketing Platform

  Juulr | 325% Omzetgroei

  Bekijk Case Study

  Verhuurmakelaar

  Premiumhousing | 40k Omzetgroei per maand

  Bekijk Case Study

  Beauty webshop

  KeratineHaarproducten | 700% Omzetgroei

  Bekijk Case Study

  Hoe ziet een goede linkbuilding strategie eruit?

  Terwijl een goede linkbuilding strategie jouw bedrijf online vindbaar maakt, kan een verkeerde strategie ertoe leiden dat je juist minder goed vindbaar wordt. Zoekmachines worden steeds slimmer en een verkeerde strategie kan al snel tot problemen leiden. Toch zijn er nog veel bedrijven die linkbuilding op de verkeerde manier aanpakken. Dit heeft diverse oorzaken. Een van de belangrijkste oorzaken is het feit dat de zoekmachines zich razendsnel ontwikkelen. Men maakt hierdoor nog vaak gebruik van technieken die verouderd zijn.

  Hoe jij zeker kunt zijn van kwalitatieve linkbuilding? Je linkbuilding uitbesteden aan Ranking Masters is een fantastisch idee! Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen zoekmachines als Google. Bovendien maken wij gebruik van een bewezen effectieve linkbuilding strategie. Inmiddels hebben wij al meer dan 750 websites kunnen helpen door middel van onze technieken. 

  Bij een linkbuilding strategie is het van belang dat er maandelijks een aantal linkverwijzingen naar je website worden geplaatst. Het is belangrijk dat deze linkverwijzingen aan bepaalde eisen voldoen. Zo dienen de linkverwijzingen bijvoorbeeld uitsluitend op relevante websites geplaatst te worden. Het is immers niet logisch als een website over fietsen bijvoorbeeld een link naar een bakkerij plaatst. Wanneer de zoekmachines dit herkennen, krijgt de verwijzing een lagere waarde. Iedere website heeft voor platforms zoals Google een bepaalde waarde. Een link vanaf een website met een hogere waarde is effectiever dan een link vanaf een website met een lage waarde. Bovendien is het van belang dat je linkverwijzing niet op websites met een extreem lage waarde geplaatst wordt, dit zal tot averechtse resultaten leiden.

  Jouw linkbuilding strategie laten verzorgen door Ranking Masters

  Wil jij er zeker van zijn dat er goede resultaten behaald worden? Dan kunnen wij de linkbuilding van jouw bedrijf verzorgen. Wij bieden verschillende pakketten aan, waardoor er altijd een pakket is dat goed bij jouw doel aansluit. Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel en dit merk je gedurende de samenwerking zeker terug. Zo overleggen wij bijvoorbeeld goed met je op welke zoekwoorden er het beste gescoord kan worden. Jij weet het beste welke zoekwoorden er relevant zijn voor jouw bedrijf en wij weten hoeveel er op iedere term gezocht wordt en hoeveel concurrentie er is. Wanneer je een abonnement bij ons afsluit, ontvang je maandelijks een update. Zo weet jij altijd hoe jouw bedrijf er momenteel voorstaat in de zoekresultaten. Linkbuilding is een proces waar een aantal maanden overheen gaat, maar uiteindelijk is het zeker de moeite waard. 

  linkbuilding strategieEen lokale of een landelijke linkbuilding strategie?

  Bij Ranking Masters kun je zowel voor een lokale als voor een landelijke linkbuilding strategie kiezen. Is het voor jou als lokale ondernemer vooral belangrijk om door lokale bewoners gevonden te worden? In dit geval zijn onze lokale SEO pakketten een aanrader. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld vindbaar maken in Amsterdam door middel van linkbuilding Amsterdam. Wil je landelijk hoger in Google komen en goed gevonden worden? In dit geval hebben wij ook landelijke SEO pakketten. Dit is ideaal voor bedrijven die producten en diensten door heel Nederland leveren. Ben jij benieuwd welke strategie het beste bij jouw bedrijf aansluit? Wij bespreken de mogelijkheden graag met je!

  Neem contact op

  Daag jij ons uit voor je volgende project?