Linkbuilding Pakket

.

Bel ons of laat je gegevens achter en wij maken een SEO pakket op maat voor je

 • 17+ SEO Specialisten
 • Nationale- & Internationele SEO
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Linkbuilding Pakketten

  Ben jij op zoek naar een linkbuilding pakket dat bij jouw wensen aansluit? Bij Ranking Masters bieden we een aantal relatief goedkope linkbuilding pakketten aan. Wil jij gevonden worden door mensen die lokaal georiënteerde zoekwoorden gebruiken? Dan is het aan te raden om voor een van onze lokale SEO pakketten te kiezen. Wil je landelijk goed scoren? Dan hebben wij ook landelijke SEO pakketten, waarmee het mogelijk wordt om door héél Nederland gevonden te worden.

  Neem contact op

  SEO BUREAU INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

  De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

  Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

  Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

  We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

  Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

  Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

  Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

  In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

  • #1 Backlinks
  • #2 Linkbuilding
  • #3 SEO uitbesteden

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat qua SEO?

  Bij Ranking Masters zijn we echte SEO fanaten! Ontvang de Gratis SEO Analyse t.w.v. €495 ex. BTW en kom erachter hoe jouw bedrijf extra omzet kan realiseren in de Google zoekmachine!

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Wat is linkbuilding precies?

   Linkbuilding is een vorm van SEO. Het is een van de meest effectieve manieren om beter gevonden te worden in zoekmachines als Google. Bij linkbuilding worden er nieuwe linkverwijzingen naar jouw online platform gecreëerd. Wanneer je in linkbuilding investeert, is het belangrijk dat de techniek op de juiste manier uitgevoerd wordt. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat de linkverwijzingen vanaf bronnen van hoge kwaliteit komen. Daarnaast is het ook van belang dat het linkprofiel natuurlijk blijft. Zo dienen linkverwijzingen bijvoorbeeld van relevante websites te komen en moet het aantal linkverwijzingen dat maandelijks geplaatst wordt, redelijk consistent blijven.

   Bij Ranking Masters weten we exact hoe we de linkbuilding op een professionele manier voor jouw bedrijf kunnen verzorgen. Wij hebben een groot netwerk, waardoor wij iedere maand weer in staat zijn om unieke en kwalitatieve linkverwijzingen naar jouw platform te plaatsen. Het resultaat is dat jouw platform beter in de zoekresultaten zal scoren en dus ook vaker gevonden wordt wanneer men op relevante zoektermen zoekt. Wij zorgen ervoor dat jij met verschillende zoektermen in de top 10 terecht komt. Ben jij benieuwd wat onze pakketten precies inhouden? Dan is het aan te raden om op onze pagina met verschillende pakketten te bezoeken.

   Linkbuilding is een effectieve vorm van SEO

   Misschien wel de meest effectieve SEO techniek. Linkbuilding zorgt er namelijk voor dat je door middel van aanbevelingen meer autoriteit geniet en zodoende beter gevonden wordt in zoekmachine zoals Google. Wat er op zijn beurt weer voor zorgt dat mensen jouw website makkelijker kunnen vinden en je indirect meer kans hebt op potentiële nieuwe klanten én meer naamsbekendheid. Bij linkbuilding is het de kunst om zoveel mogelijk kwalitatieve verwijzingen naar jouw website te krijgen. Het is wel van belang dat de verwijzingen worden geplaatst op relevante websites en dat er maandelijks ongeveer evenveel verwijzingen worden behouden of toegevoegd. Google heeft het zogenoemde over-optimaliseren snel door en consistentie is erg belangrijk bij linkbuilding.

   Hoewel er talloze technieken zijn om links te bouwen, zijn SEO experts het er doorgaans over eens dat het een moeilijk en ingewikkeld proces is. Daarom zul je, als je linkbuilding eenmaal onder de knie hebt, je concurrentie op verschillende vlakken voor zijn. Gezien het feit dat SEO en met name linkbuilding de laatste jaren enorm complex is geworden, is het zeker aan te raden om een linkbuilding pakket aan te schaffen als je echt duurzaam resultaat wilt behalen.

   De waarde van een linkbuilding pakket

   Dat linkbuilding één van de meest effectieve manieren van SEO is, is al langer bekend. Zoekmachines bepalen aan de hand van het aantal links hoe belangrijk, of beter gezegd, hoe waardevol jouw website voor de gebruikers van Google is. Hoe meer links je naar jouw website kunt verkrijgen, hoe hoger de kans is dat je zoekmachine positie meestijgt. Linkbuilding pakketten zorgen ervoor dat je een gedeelte van de SEO niet meer zelf hoeft te doen. Dit is uiteraard veel waard, er zijn volgens Google namelijk meer dan 200 factoren om rekening te houden wanneer je hoger in de rankings wilt verschijnen.

   Naast de voor de hand liggende voordelen van link building in termen van rankings, helpt het ook om je merk op te bouwen en je als een autoriteit binnen de branche te vestigen. Het belangrijkste om te onthouden is dat je een hoge positie in Google moet verdienen, die krijg je niet zomaar.

   De complexiteit van linkbuilding

   Helaas is het de afgelopen jaren steeds lastiger en tijdrovender geworden om je eigen SEO te doen zonder kennis en ervaring. Een van de grootste zoekmachines ter wereld; Google, lanceert ongeveer ieder kwartaal een update waarin er steeds meer ranking factoren worden meegewogen. Voor hoge SEO posities is het dus belangrijk om hiervan op de hoogte te blijven om zodoende continu te kunnen bijsturen. Tevens neemt het continu opletten en bijsturen waar nodig ontzettend veel tijd in beslag.

   De onderdelen van SEO

   SEO bestaat uit een aantal onderdelen. Het eerste onderdeel is de autoriteit. Hiermee wordt er gekeken naar hoe betrouwbaar jouw website is. De meest gebruikte methode om de autoriteit positief te beïnvloeden is middels linkbuilding. Het tweede onderdeel is de techniek. Je kunt hierbij denken aan een heldere sitestructuur, snelle laadsnelheid en zo min mogelijk errors op de website. Het laatste onderdeel is de content. Dit is alles waarmee je informatie kunt bieden aan de gebruiker. Al deze onderdelen tezamen vormen de Search Engine Optimization strategie, met als doel zo hoog mogelijk in de zoekmachine te ranken.

   Een linkbuilding pakket is de juiste investering

   SEO is ingewikkeld, wanneer je SEO uitbesteedt aan een gespecialiseerd bedrijf, dan is dit een hele goede en wijze investering. Als je alleen gebruik maakt van reclames op social media kanalen, dan krijg je daar alleen maar rendement van als je blijft betalen. Wanneer je de betaling stopzet, kun je de resultaten ook vergeten. SEO daarentegen levert een stabiel rendement op, wat zich na verloop van tijd uitbetaalt. Door middel van een linkbuilding pakket van Ranking Masters werk je aan een blijvend en dus duurzaam marketingkanaal en bespaar kostbare tijd die jij vervolgens weer in de groei van je eigen onderneming kunt steken.

   linkbuilding pakketWaarom kiezen voor linkbuilding pakketten van Ranking Masters?

   Ranking Masters is een linkbuilding bureau met veel ervaring. Wij kennen de strategieën die het beste werken, maar zijn daarnaast ook op de hoogte van veelgemaakte fouten. Zo is het bijvoorbeeld essentieel dat een linkverwijzing op een relevante website geplaatst wordt. Wanneer de website totaal niet relevant is aan jouw online platform, herkennen de zoekmachines dit. Als er te veel van dit soort fouten gemaakt worden, kan je platform teruggezet worden in de ranking. De zoekmachines blijven zich ontwikkelen en veel technieken die voorheen werkten, werken tegenwoordig minder goed of helemaal niet meer. Bij Ranking Masters houden we de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Je kunt er bij ons zeker van zijn dat wij altijd gebruik maken van de meest effectieve en veilige technieken. Wil jij de linkbuilding uitbesteden? Dan kun je bij ons uit diverse pakketten kiezen. Ongeacht welk pakket je kiest, ontvang je van ons maandelijks een update. Zo weet jij altijd hoe jouw campagne ervoor staat.

   Kom erachter hoe Ranking Masters enorme hoeveelheden verkeer naar jouw website kan krijgen...

   • Linkbuilding – wij realiseren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
   • Content – wij schrijven de ultieme content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
   • Techniek – onze specialisten weten exact hoe ze jouw website moeten optimaliseren voor de Google zoekmachine.

   Maak een afspraak

   Een landelijk linkbuilding pakket

   Is het belangrijk dat jij landelijk goed gevonden wordt? Bedrijven zoals webshops hebben er veel baat bij als hun platform door héél Nederland gevonden kan worden. Hier kunnen wij van Ranking Masters je bij helpen. Kies je voor ons Landelijk Goud pakket? Dan zorgen wij ervoor dat je met minimaal 2 keywords in de top 5 komt! Als je voor Landelijk Diamant kiest, krijg je minimaal 3 keywords in de top 3.

   Een lokaal linkbuilding pakket

   Voor een bedrijf als een bakkerij is het niet belangrijk om landelijk te scoren. Voor veel bedrijven is het vooral van belang om door lokale bewoners gevonden te worden. Zo wordt je door middel van linkbuilding Amsterdam bijvoorbeeld vindbaar in Amsterdam. Met een lokaal linkbuilding pakket wordt jij juist door deze mensen goed gevonden. Ook als je budget lager is, is het aan te raden om voor een lokaal linkbuilding pakket te kiezen. Wij hebben twee verschillende lokale linkbuilding pakketten, namelijk Lokaal Goud en Lokaal Diamant.

   Linkbuilding pakketLinkbuilding pakketten

   Een van de lastigste, maar meest effectieve methoden om hoger te komen in de zoekmachine resultaten is linkbuilding. Linkbuilding is het verzamelen van kwalitatieve backlinks, dus links van andere pagina’s naar die van jou. Het opbouwen van backlinks is bijzonder lastig, want je hebt te maken met offpage SEO en handelingen die niet op jouw website plaatsvinden. Daarom heeft Ranking Masters een aantal linkbuilding pakketten opgesteld waarmee jij snel relevante en kwalitatieve backlinks krijgt. Zo gaan jouw pagina’s de strijd met de grote spelers voor de beste positie in de zoekmachine resultaten veel beter aan.

   Onze linkbuilding pakketten

   We bieden bij Ranking Masters een aantal linkbuilding pakketten aan. Deze zijn gebaseerd op je werkgebied, zodat je met jouw backlinks de juiste klanten aantrekt.

   • Landelijke pakketten: heb je een webwinkel, dan wil je waarschijnlijk landelijk goed gevonden kunnen worden. Met het Landelijk Goud pakket brengen we jouw pagina’s op twee relevante zoekwoorden in de top 5. Kies je voor Landelijk Diamant, dan doen we dat zelfs voor 3 zoekwoorden.
   • Regionale pakketten: heb je een bedrijf dat regionaal werkzaam is, dan wil je ook gevonden worden door mensen die in jouw regio aan het zoeken zijn. Daarom bieden we de pakketten Lokaal Goud en Lokaal Diamant aan. We richten ons dan op backlinks die uit je eigen regio afkomstig zijn. Ook hier kom je weer met twee of drie lokale zoekwoorden in de top 5 van de zoekmachine resultaten.
   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse