Al 7 jaar ervaring

Website Laten Maken in Eindhoven.

HOOG IN GOOGLE EN MEER CONVERSIE MET EEN WEBSITE OP MAAT

Heb je een bedrijf in Eindhoven en wil je een website laten maken in Eindhoven die opvalt én converteert? Oftewel: meer bezoekers en meer sales? Ranking Masters is dé partij om een website te laten maken die zorgt voor online succes.

Ondertussen hebben wij al meer dan 750 klanten geholpen om in de top 5 zoekresultaten te komen in Google. Geen concurrentieveld is ons te groot. Zo lukt het ons om landelijk opererende klanten hoger in Google te laten komen dan giganten zoals Bol.com en Amazon; hoe klein hun bedrijf ook is. Ook voor jouw bedrijf in Eindhoven kun je dus een website laten maken die de concurrentie voorbij streeft in de zoekmachines.

Hoe we dit doen? Ons team bestaat uit louter toegewijde en ervaren experts op het gebied van SEO, content creatie, web development en marketing. We weten precies wat de vereisten zijn voor een goedlopende website die duurzaam succes oplevert. Samen met onze zelf ontwikkelde SEO tooling en een ongekend groot linkbuilding netwerk zorgen we voor een site die gevonden wordt door jouw toekomstige klanten.

Wil je meer weten over het laten maken van een website voor jouw bedrijf in Eindhoven? Eén van onze SEO experts legt je graag onze werkwijze uit in een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

Vraag een Kennismakingsgesprek aan 

Lees meer over onze werkwijze

Vergroot je vindbaarheid in Eindhoven en omstreken

Wist je dat bijna de helft van de Google zoekopdrachten uit zogeheten local searches bestaat? Mensen zijn bijvoorbeeld op zoek naar een kapper of andere dienst in hun buurt, of een specifiek product. Je zult begrijpen dat je offline bezoekersaantallen zullen toenemen wanneer je online makkelijk te vinden bent. Daarom is het belangrijk om een website te laten maken die hoger in de zoekresultaten belandt dan jouw concurrenten in Eindhoven en omstreken.

Met onze SEO strategie zorgen we ervoor dat jij hoog in Google komt en de concurrenten voorbij streeft in de zoekresultaten. In onze aanpak houden we rekening met de honderden factoren waar het Google-algoritme tegenwoordig op let; van techniek tot snelheid, van woordgebruik tot backlinks.

Dit begint met een zoekwoordenonderzoek. Hiervoor gebruiken we onze eigen, unieke in-house SEO tools die gebruik maken van verschillende vooraanstaande SEO software pakketten zoals Ahrefs, SEranking en SEMrush. Met deze kennis en onze uitmuntende SEO copywriters komen we tot wervende teksten die aanslaan in de zoekmachines.

Linkbuilding is de volgende stap om jouw website in Eindhoven hoger in Google te krijgen. Dit begint met goede content, maar valt en staat met de kwaliteit van de backlinks. Nu beschikken wij over het grootste linkbuilding netwerk van de Benelux. Een website laten maken in Rotterdam of een andere stad is geen probleem, waardoor jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

En natuurlijk maken we een website voor je die de bezoekers bijblijft. Alles moet kloppen; van design tot navigatie, maar ook de linkstructuur, snelheid en andere technische aspecten dienen optimaal te zijn. Niet alleen om bezoekers tevreden te stellen en de conversie te verhogen, maar ook om hoger in Google te komen.

Naast een website ook een webshop laten maken voor jouw bedrijf in Eindhoven?

Twijfel je over het laten maken van een webshop voor jouw bedrijf in Eindhoven? Onze experts vertellen je graag meer over de voors en tegens en de mogelijkheden van het toevoegen van een webwinkel aan je bestaande of nieuwe website.

Plan gerust een vrijblijvende kennissessie in met één van onze adviseurs. Deze is uiteraard geheel gratis!

Meer weten? Vraag een kennissessie aan.

Kennissessie aanvragen

Veel voorkomende vragen (FAQ).

De concurrentie in Eindhoven is moordend. Hoe zorgen jullie ervoor dat ik hoger in Google kom? 

Ons doel bij het maken van elke website is hogere posities in Google dan jouw concurrenten én meer conversie. Met onze uitgebreide ervaring, kennis en tooling kunnen we dit voor elke klant bereiken; hoe sterk de concurrentie ook is. Onze SEO strategie zorgt ervoor dat je in de top 5 van de zoekresultaten kunt komen, en zelfs landelijk opererende giganten voorbij kunt streven.

Kijk vooral eens op onze pagina met enkele case studies om te zien hoe wij dit eerder hebben aangepakt.

Ik heb al een website. Is het beter om deze aan te passen of heb ik een nieuwe website nodig?

Wij raden veel van onze klanten aan om een geheel nieuwe website te laten maken. Uiteraard is dit het geval wanneer je bedrijf nog geen website heeft. Maar ook als deze website amper bezoekers trekt of geen verkopen genereert zal het in de meeste gevallen slimmer én goedkoper zijn om deze vanaf de basis opnieuw te bouwen. Zo weet je zeker dat alle lichten op groen staan wat SEO betreft.

 • Een website op maat
 • Team van dedicated Developers
 • Verstand van SEO & Conversie Optimalisatie
Sjors

De eerste stappen bij het maken van een website…

Bij het laten maken van een website beginnen we altijd met het vaststellen van jouw wensen en het in kaart brengen van jouw doel. We formuleren samen wat je op de korte en lange termijn wilt bereiken en bepalen aan de hand daarvan onze strategie.

Daarbij letten wij op de volgende zaken:

 • De navigatie van jouw webpagina: hoe eenvoudig is het voor de websitebezoeker om te navigeren naar de juiste informatie, diens gegevens achter te laten of het doen van een aankoop?
 • Look & feel: past jouw website qua vormgeving en kleuren compositie bij jouw merkvisie?
 • Website snelheid: hoe lang doet een pagina erover om te laden?
 • Conversie methodes: via wat voor technieken zijn wij in staat de bezoekers van jouw website om te zetten in concrete leads of verkopen?

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Aan de hand van jouw behoefte en doel maken wij een website met resultaat.

Ben je niet helemaal thuis in de technologie omtrent web development? Geen probleem. Eén van onze specialisten legt je graag in heldere taal uit wat we precies voor je kunnen doen. We kijken eveneens of er een match is tussen jouw wensen en onze werkwijze, en welke strategie het beste bij jou past. Dit verkennende gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Software waar we mee werken

Onze klanten beoordelen Ranking
Masters met een:

4,9 /5

Effectieve oplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers.

Wij realiseren online groei middels doelgerichte marketingcampagnes op basis van kennis, data en ervaring.

Bekijk onze case studies

Klanten aan het woord.

Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

“Strategische specialisten die snel schakelen én van de hoed en de rand weten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en de communicatie!”

Thomas van Doornewaard.

Sales Manager – Bröring

“Voor Horecarama.nl is Ranking Masters een fijne partij om mee samen te werken. Meedenkend, vlotte communicatielijnen, transparant en resultaatgericht. Dit zijn dingen die in het oerwoud van online marketing hedendaags zeker niet vanzelfsprekend zijn.”

Ivo Hu.

Directeur – HorecaRama

Veel voorkomende vragen (FAQ).

Uiteraard als je nog geen website hebt. Maar ook als jouw website geen verkopen of leads realiseert.

Ranking Masters houdt rekening met zowel de conversie als de SEO.

Ja, we kunnen zowel websites als webshops bouwen.

Wil je ook groeien door SEO?

Wij maken vrijblijvend een SEO Groeiscan!
  Neem direct contact op!

  Je gegevens zijn veilig

  Bouke

  Bouke Klinkhamer.

  SEO specialist

  Benieuwd naar onze case studies?

  Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

  Ontvang jouw gratis online marketing analyse