All-round SEO bureau Meer dan 750 klanten geholpen 4,8 uit 5 review score

SEO in Groningen

Gespecialiseerd in SEO voor bedrijven gevestigd in Groningen!

Bel ons direct

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?
  SEO in Groningen

  Gespecialiseerd in SEO voor bedrijven gevestigd in Groningen!

  Bel ons direct

  SEO diensten voor Groningen en omgeving

  Waarom SEO Groningen zo belangrijk is? Als je een klein lokaal bedrijf bent, is het belangrijk dat potentiële klanten je kunnen vinden wanneer ze een lokale zoekopdracht uitvoeren, bijv. op de boerderijmarkt, in het centrum van Groningen of naast de kleuterschool.

  Onze lokale SEO Groningen diensten kunnen je voor en in het midden van je doelgroep plaatsen. Of ze nu zoeken op Google, Google Places, Google Maps, Yahoo, Bing, of lokale directories zoals Superpages, Yelp of een andere zoekmachine! Door middel van SEO Groningen wordt jouw platform gevonden!

  Neem contact op

  Dé #1 in SEO

  Gegarandeerd resultaat

  Data Driven

  Transparant

  Een aantal van onze klanten…

  Klantcases

  Influencer Marketing Platform

  Juulr | 325% Omzetgroei

  Bekijk Case Study

  Verhuurmakelaar

  Premiumhousing | 40k Omzetgroei per maand

  Bekijk Case Study

  Beauty webshop

  KeratineHaarproducten | 700% Omzetgroei

  Bekijk Case Study

  We verbeteren ook de SEO van je bedrijf buiten Groningen

  We hebben jarenlang klanten in Groningen geholpen met het verbeteren van hun SEO, maar we helpen ook klanten uit andere regio’s. Bijvoorbeeld in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Ons SEO proces in Groningen of een andere plaats begint met een volledige trefwoordanalyse om de zoektermen te ontdekken die mensen dagelijks gebruiken voor de producten en diensten van onze klanten. Vervolgens verweven we deze termen strategisch in boeiende, informatieve websites die de zichtbaarheid, het verkeer en de conversies stimuleren.

  SEO bureau Groningen

  Waarom onze SEO diensten in Groningen succesvol zijn

  Wij doen ons onderzoek. De juiste zoektermen zijn de sleutelwoorden of het nu gaat om een Google, Yahoo en Bing of een adreslijst. We vinden de echte zoektermen die mensen gebruiken bij het zoeken naar je producten of diensten en nemen ze op in de relevante plaatsen. En omdat we directory inzendingen met de hand doen, zijn we in staat om te zien of je al een listing heeft en duplicatie te voorkomen. Ongeacht of we een bestaande aanbieding claimen of een nieuwe maken, we kiezen de juiste categorieën en maken trefwoorden rijke beschrijvingen van je bedrijf, producten en diensten, zodat je gevonden kunt worden.

  Analyse SEO in Groningen

  Hoewel het ideaal is om SEO op te nemen tijdens het bouwen van de website, komen veel klanten in Groningen en omgeving naar ons toe omdat hun bestaande websites simpelweg niet worden opgenomen op de zoekresultatenpagina’s.

  Onze complete website zichtbaarheidsanalyses en SEO audits laten zien hoe deze sites het beste geoptimaliseerd kunnen worden. Je zult verbaasd zijn hoe zelfs een paar belangrijke wijzigingen aan je SEO Groningen site een significante impact kunnen hebben op je zichtbaarheid op het web.

  SEO Groningen: zichtbaarheid verhogen met Content Marketing

  Hoewel SEO Groningen belangrijk is, vinden de zoekmachines het niet prettig om statische websites te zien. Het is belangrijk om relevante, geoptimaliseerde content aan je website toe te voegen. Dit kan eenvoudig worden bereikt door middel van een artikel, blog of nieuwssectie met de juiste tone of voice. De inhoud kan dan gebruikt worden om te posten op sociale media of gepromoot worden via e-mailmarketing.

  Bekijk hoe je website kan profiteren van een Search Engine Optimization (SEO Groningen) bedrijf met een succesvol track record. Als je op zoek bent naar een SEO bedrijf in Groningen of een SEO bedrijf op een andere locatie in Nederland, dan hoef je niet verder te zoeken. Naast SEO Groningen bieden wij onder andere ook SEO Amsterdam en SEO Arnhem aan.

  Daag jij ons uit voor je volgende project?