Al 7 jaar ervaring

SEO Bureau Bergen op Zoom

.

Ben je op zoek naar een SEO bureau in Bergen op Zoom dat écht resultaat boekt? Dan ben je bij Ranking Masters aan het juiste adres. Wij zijn namelijk niet zomaar een SEO bureau, maar een full service SEO bureau met meer dan 14 jaar ervaring in SEO en online marketing. 

Ons team bestaat uit maar liefst 17+ SEO fanaten die jouw website naar de top van de zoekresultaten kunnen brengen. Bij Ranking Masters krijg je geen lange termijn SEO contract, maar wel een SEO strategie op maat. Wij zijn de #1 Full Service SEO Agency en SEO Kennisleider met meer dan 750+ succesvolle SEO campagnes op onze naam.

 • 17+ inhouse Specialisten
 • Nationaal & Internationaal actief
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 19 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  Dé SEO specialisten in Bergen op Zoom en omstreken

  Als in SEO gespecialiseerd marketingbureau is Ranking Masters dé partij voor bedrijven die hun zoekmachine optimalisatie professioneel willen laten verbeteren. Wij zijn een full service SEO bureau, actief in regio Bergen op Zoom en bedienen klanten uit onder andere Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven

  Maar niet alleen lokaal zijn wij actief, ook voor landelijke en internationale campagnes kun je bij ons terecht. Bij Ranking Masters nemen wij alles omtrent SEO uit handen, maar we kunnen ook ingeschakeld worden voor enkele zaken zoals linkbuilding.

  Wij fungeren als aanvulling of verlengstuk van onze klanten en vullen aan wat zij niet hebben om SEO tot een succes te maken. Hierbij maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring en bewezen resultaten, die wij onder andere hebben behaald in onze case studies.

  Waarom samenwerken met Ranking Masters? Ten eerste bieden wij onze klanten een SEO strategie op maat. Wij geloven namelijk niet in een one-size-fits-all aanpak, maar stellen een plan op dat volledig is afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Hierbij maken wij gebruik van onze brede kennis en ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie. 

  Ten tweede zijn wij een full service SEO bureau, wat betekent dat wij alle aspecten van SEO beheersen en uitvoeren, van zoekwoordonderzoek tot technische optimalisatie en van linkbuilding tot content creatie. Hierdoor ben je verzekerd van een compleet en consistent SEO-traject. 

  Ten derde zijn wij flexibel inzetbaar. Of je nu alleen linkbuilding wilt uitbesteden of juist alle SEO werkzaamheden wilt overdragen, wij passen ons aan jouw wensen en behoeften aan.Bij Ranking Masters werken wij niet alleen voor onze klanten, maar vooral mét onze klanten. Wij geloven namelijk in een goede samenwerking en communicatie om tot het beste resultaat te komen. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner met een bewezen track record. 

  Onze case studies laten zien dat wij in staat zijn om succesvolle SEO campagnes op te zetten en uit te voeren, zowel op lokaal, landelijk als internationaal niveau. Kortom, wil je als bedrijf serieus aan de slag met zoekmachine optimalisatie, dan is Ranking Masters dé partij voor jou!

  Neem contact op

  SEM AGENCY INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters dé SEM agency in huis die streeft naar jouw omzetgroei. In iedere denkbare markt, hebben wij onze klanten geholpen aan zichtbaarheid binnen de Google zoekmachine. Wij weten exact welke route we moeten bewandelen om jouw groeidoelstellingen te bereiken.

  Wij helpen bedrijven online te groeien middels doordachte en effectieve SEO & SEA campagnes waarbij ook onze in-house webdevelopment en design afdeling eraan meewerkt.Zo hebben we alles onder één dak om impact om jouw (online) omzet te laten groeien. Kortom, Ranking Masters is de complete partner voor jouw online succes!

  Hoe we dat doen? Met onze diepgaande kennis, nauwe samenwerking, jarenlange ervaring & brede netwerk. De vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een betere SEM agency voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Ranking Masters onderscheidt zich door de continue focus op zowel de impact van de campagne als op de klantbeleving. Begonnen als data driven SEO-bureau, vinden we SEA relatief eenvoudig. Dit bedoelen we niet arrogant 😉.

  Daarnaast geloven wij in data. Om die reden hebben wij, in samenwerking met de programmeurs van het Juulr.com-platform, onze eigen in-house tools ontwikkeld. Deze zelfontwikkelde tools stellen ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen, waardoor onze projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen analyseren en hier tijdig op kunnen inspelen. Wij herkennen kansen voordat ze zich voordoen en zetten dit om in concreet resultaat!

  Verder onderscheiden we ons van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Onze doorgewinterde en continu geoptimaliseerde strategieën op maat zijn toepasbaar in iedere industrie én hebben zich al succesvol bewezen voor meer dan 750 andere bedrijven.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, starten we met een data-analyse van jouw website en/of het Google Ads-account. Op deze manier bepalen we jouw huidige situatie, het nulpunt, en geven we een inschatting van het resultaat dat wij verwachten te behalen, evenals de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Uiteraard krijg je tijdens onze samenwerking ook dagelijks zelf inzicht in de resultaten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dashboard zijn, waarin je de posities van de belangrijkste zoektermen kunt volgen (SEO), of door toegang te hebben tot je eigen Google Ads-account (SEA). Doordat we de resultaten nauwlettend in de gaten houden, kunnen we proactief beslissingen nemen en kansen signaleren die we voor jou willen benutten.

  Je ontvangt van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie gaan we dieper in op de rapportage, bespreken we eventuele verbeterpunten en behandelen we actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Waarom geloven wij de in kracht van data?

  Bij Ranking Masters geloven wij in de kracht van data als fundament voor succesvolle marketingcampagnes. De sleutel tot het succes van elke campagne schuilt in de wereld van data. Deze gegevens fungeren niet alleen als sturingsinformatie; ze zijn ons kompas, waardoor we zowel inzicht verwerven in wat effectief is, maar ook proactief kunnen handelen om voortdurende verbeteringen door te voeren.

  Wij zijn ervan overtuigd dat een gedegen begrip van data leidt tot doeltreffend handelen en uiteindelijk tot een verhoogd succes binnen het dynamische landschap van online marketing. In de analytische diepgang van data vinden wij de strategische route naar het optimaliseren en perfectioneren van elke campagne!

  Wat maakt Ranking Masters uniek? (weg?)

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat met je Search Marketing resultaten?

  Bij Ranking Masters zijn we echte zoekmachine fanaten. Ontvang gratis onze Groeiscan ter waarde van €495,- excl. btw en ontdek hoe je met jouw bedrijf extra omzet kunt genereren via de Google zoekmachine.

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   Voor wie is een SEO bureau in Bergen op Zoom?

   SEO is interessant voor bedrijven in Bergen op Zoom die producten of diensten aanbieden waar maandelijks naar gezocht wordt in zoekmachines zoals Google. Het is een bewezen betrouwbare vorm van online marketing die bedrijven duurzaam kunnen inzetten om hun fundament te versterken.

   Het is vooral interessant voor bedrijven die zich richten op de lokale, nationale en internationale markt. Zolang er maandelijks gezocht wordt naar producten of diensten in het doelgebied is het aan te raden om met zoekmachine optimalisatie te starten. Volgens de laatste cijfers uit 2023 blijft SEO een essentieel onderdeel van de online strategie van bedrijven die online willen groeien.

   Ook wordt SEO vaak ingezet om de winst van een bedrijf te vergroten. Kosten als Google Ads blijven stijgen en drukken zwaar op de winst. Wanneer je met SEO positief resultaat hebt behaald, kiezen veel bedrijven ervoor om hun SEO budget te verlagen naar een onderhouds campagne. Dit zorgt ervoor dat de ROI per geïnvesteerde euro hoger is.

   Waarom schakel je een SEO-specialist in?

   Bedrijven in Bergen op Zoom schakelen de SEO specialisten van Ranking Masters in wanneer er intern expertise of slagkracht mist om online te groeien. Ranking Masters fungeert als het verlengstuk van onze klanten en biedt een dynamische en flexibele aanpak bij het uitvoeren van een SEO campagne. 

   Dit kan variëren van strategie tot content tot linkbuilding tot webdevelopment, afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant. Onze doordachte en data gedreven SEO strategieën stellen bedrijven in staat om te concurreren met grote internetgiganten zoals Bol.com, Mediamarkt.nl of BCC, maar dan met een significant lager budget.

   Als SEO bureau in Bergen op Zoom zorgen wij ervoor dat bedrijven zich kunnen richten op waar zij goed in zijn, terwijl wij ons richten op het realiseren van duurzame groei in de online zoekmachines.

   Wat levert SEO op voor bedrijven in Bergen op Zoom? 

   Als bedrijf wil je natuurlijk weten wat SEO je kan opleveren. Stel je hebt een webshop en je ontvangt maandelijks 25.000 bezoekers met een conversiepercentage van 2%. Het gemiddelde bestelbedrag ligt tussen de €300 en €500 en je hebt een winstmarge van 20% tot 30%. 

   Als je deze cijfers in een formule zet, kan SEO je per jaar meer dan €1.500.000 omzet en meer dan €400.000 winst opleveren. Hierbij is het belangrijk om te benadrukken dat een klant vaak terugkomt, wat de Customer Lifetime Value (CLV) verhoogt. 

   Stel dat een klant gemiddeld 3 keer per jaar bij je terugkomt en dit voor 3 jaar doet, dan kan één klant meer dan €4.500 opbrengen. Als SEO bureau in Bergen op Zoom helpen wij jou graag om deze resultaten te behalen.

   Wat zijn de voordelen van SEO uitbesteden?

   Het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie heeft vele voordelen. Hieronder hebben we er 7 voor je op een rijtje gezet:

   • Het vergroten van verkeer en conversie
   • Het creëren van focus bij de onderneming
   • Het inkopen van kennis bij een SEO bureau
   • Een hogere ROI
   • Het vergroten van naamsbekendheid
   • Het behalen van concurrentievoordeel
   • Meer inzicht in het gedrag van jouw doelgroep
   • Door SEO uit te besteden aan ons SEO bureau in Bergen op Zoom, zorgen wij ervoor dat je online beter vindbaar bent en dat jouw doelgroep jouw producten of diensten beter kan vinden. Dit resulteert in meer bezoekers, conversies en omzet.

   Hoeveel kost een SEO specialist per uur?

   Onze tarieven variëren van €75 tot €130 per uur, afhankelijk van de senioriteit van de SEO specialist. Wij begrijpen dat deze tarieven hoog kunnen lijken, maar een hoger uurtarief kan uiteindelijk leiden tot minder kosten. 

   Meer ervaren SEO specialisten werken vaak effectiever en hebben minder uren nodig om resultaat te bereiken, waardoor je uiteindelijk minder kosten maakt. Bovendien is het uitbesteden van SEO vaak goedkoper dan het aannemen van een interne specialist. Andere voordelen van het uitbesteden van SEO zijn dat je geen extra kantoorruimte en apparatuur hoeft te regelen en dat je geen tijd kwijt bent aan werving en selectie.

   Als SEO bureau in Bergen op Zoom helpen wij je graag om jouw online strategie te verbeteren en jouw bedrijf online te laten groeien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek.

   Waarom werken wij graag als SEO-specialist voor bedrijven in Bergen op Zoom?

   Bergen op Zoom is een historische stad gelegen in Noord-Brabant en heeft een rijke geschiedenis. Het is een bruisende stad met een bloeiende economie en een sterke lokale gemeenschap van ondernemers. Het is dan ook geen verrassing dat Ranking Masters graag werkt als SEO-specialist voor bedrijven in Bergen op Zoom.

    Als online groeipartner willen wij samen met jou de top bereiken in de zoekresultaten van Google. Wij zijn gevestigd in de buurt en kennen de stad als geen ander. Daarom zijn wij in staat om de juiste strategieën te ontwikkelen die passen bij jouw bedrijf en doelgroep.

   Leuke feitjes over Bergen op Zoom:

   • Bergen op Zoom is een van de oudste steden van Nederland en heeft meer dan 800 rijksmonumenten en 200 gemeentelijke monumenten.
   • De stad is de thuisbasis van meer dan 6600 bedrijven, variërend van kleine start-ups tot grote multinationals.
   • Het is ook een belangrijke logistieke hub vanwege de nabijheid van de havens van Rotterdam en Antwerpen.

   Wat is onze SEO-werkwijze voor bedrijven uit Bergen op Zoom?

   Bij Ranking Masters hanteren we een gestructureerde SEO-werkwijze die begint met een grondige analyse van jouw website en online concurrentie. Vervolgens ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie om jouw bedrijf te helpen groeien in de zoekresultaten van Google. Onze werkwijze omvat verschillende belangrijke stappen, waaronder:

   • Keyword onderzoek: wij identificeren de meest relevante zoekwoorden en zoekopdrachten voor jouw bedrijf en doelgroep.
   • On-page optimalisatie: wij optimaliseren de inhoud van jouw website om beter te scoren op deze zoekwoorden en zoekopdrachten.
   • Linkbuilding uitbesteden: wij helpen jouw website aan kwalitatieve links van andere websites om de autoriteit van jouw website te verhogen, ook door middel van backlinks.
   • Content creatie: wij ontwikkelen en optimaliseren content op jouw website om bezoekers beter te informeren en te converteren.

   Onze SEO-specialisten hebben jarenlange ervaring en hebben gewerkt met klanten in verschillende sectoren. Bij Ranking Masters vinden wij het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. 

   Daarom zorgen wij dat wij altijd up-to-date blijven met de laatste trends en ontwikkelingen in de branche.

   SEO bureau Bergen op Zoom: Bij Ranking Masters zijn we trots om te werken met bedrijven in Bergen op Zoom en zijn wij altijd bereid om te helpen bij het realiseren van online succes.

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEM partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse

   Méér online omzet is "just around the corner"... Daag jij ons uit?

   Ontvang jouw gratis online marketing analyse