SEO bedrijf Breda

.

Gespecialiseerd in SEO voor bedrijven gevestigd in Breda!

 • 17+ SEO Specialisten
 • Nationale- & Internationele SEO
 • Business partner die meedenkt
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Emerge badge

  Daag ons uit!

  Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?


  Binnen 24 uur reactie

  SEO Bedrijf Breda

  Als SEO bedrijf Breda kunnen wij onze klanten helpen bij het behalen van de meest optimale posities in de voor hun belangrijkste zoekresultaten. De concurrentie die je op het internet als ondernemer ervaart is de voorbije jaren explosief toegenomen. Dit heeft er voor gezorgd dat het niet langer volstaat om gewoon een website of webwinkel te lanceren. In plaats daarvan moet er op periodieke basis worden gewerkt aan het verbeteren van de belangrijkste posities in de zoekmachines. In het bijzonder Google wordt door Nederlanders bijzonder vaak gebruikt om informatie op te zoeken. Deze zoekmachine heeft evenwel een complex algoritme in het leven geroepen waardoor het niet meer zo eenvoudig is om de belangrijkste posities te claimen. Als SEO bedrijf Breda kunnen wij je helpen bij het streven naar een optimale zichtbaarheid in de zoekresultaten. Zo kan er een zeer belangrijke meerwaarde ontstaan.

  Neem contact op

  SEO BUREAU INHUREN?

  Samenwerken met Ranking Masters.

  Ongeacht het concurrentieveld, wij zetten je bovenaan in de Google zoekmachine!

  Haal met Ranking Masters het meest ervaren SEO bureau van de Benelux in huis. In iedere markt die jij kunt bedenken hebben wij klanten geholpen bovenaan te komen in de Google zoekmachine. Kortom wij weten exact welke route wij moeten bewandelen om jouw website bovenaan te krijgen in de Google zoekmachine.

  De bouwstenen hiervoor zijn kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerk. Vier pijlers waar Ranking Masters continu in investeert. Een beter SEO bureau voor jouw business zul je niet vinden…

  Wat is jullie onderscheidende SEO strategie?

  Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

  Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

  We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

  Hoe sturen jullie op resultaat?

  Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

  Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

  Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

  Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

  Welke websites hebben jullie bovenaan gekregen in de Google zoekmachine resultaten?

  Wij hebben een 3 tal casussen beschikbaar gesteld zodat je kunt zien welke resultaten wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald. Deze tref je op onze case study pagina aan.

  In het kader van “practice what you preach” staat Ranking Masters bovenaan in de zoekmachine resultaten op veel zoekwoordcombinaties. Enkele zoekwoordcombinaties waar we in de top 5 staan:

  • #1 Backlinks
  • #2 Linkbuilding
  • #3 SEO uitbesteden

  Wat maakt Ranking Masters uniek?

  Hét begon, bij onze oprichter, Sjors Goemans, circa 10 jaar geleden al met zoekmachine optimalisatie. Na honderden trial & error en A/B testen weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en dit heeft hij overgebracht op zijn team. Iedere dag spreken onze SEO specialisten van meetings tot bij het koffiezetapparaat over de meest uitdagende SEO trajecten. Wij ademen SEO. Ons doel is om hier de beste in te zijn en te blijven.

  Belangrijk om te benoemen is dat wij onderdeel van Juulr B.V. zijn waardoor we in nauw contact staan met meer dan 2.000 media websites en blog influencers. Daarnaast heeft Ranking Masters het grootste eigen linkbuilding netwerk van de Benelux en zijn wij één van de eerste bureaus die in Duitsland actief zijn.

  Last but not least geloven wij in data. Daarom hebben wij samen met de programmeurs van het Juulr.com platform onze eigen zelfontwikkelde inhouse tooling ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om meer sturingsinformatie te verzamelen zodat onze SEO projectmanagers de kansen en bedreigingen eenvoudig kunnen plat slaan en er tijdig op in kunnen spelen. Wij zien kansen vóórdat ze er zijn en zetten dit om in concreet resultaat!

  Wij onderscheiden ons ook van andere bureaus door:

  • Onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
  • Ons netwerk: het grootste en het meest kwalitatieve netwerk in de Benelux. Via dit netwerk zijn wij verbonden met duizenden bloggers, media-websites en niche-websites;
  • Het hebben van meer dan 3500 eigen websites. Hiermee kunnen wij veel efficiënter en goedkoper ABC-linkruil toepassen dan andere partijen. Het voordeel voor jou? De mogelijkheid om met meer gewilde websites en blogs te linken tegen een vele malen lager tarief. Je krijgt dus meer waarde voor je geld;
  • Onze doorgewinterde en continue geoptimaliseerde SEO strategie op maat, die toepasbaar is op iedere industrie, én die al voor meer dan 750 andere bedrijven succesvol is gebleken.

  Weten waar je nu staat qua SEO?

  Bij Ranking Masters zijn we echte SEO fanaten! Ontvang de Gratis SEO Analyse t.w.v. €495 ex. BTW en kom erachter hoe jouw bedrijf extra omzet kan realiseren in de Google zoekmachine!

   • Transparante aanpak en inzicht in rendement

   • White hat SEO technieken

   • Groeipartner die verder meedenkt dan alleen het SEO resultaat

   Klantcases

   Verno.com

   Online Spiegel- en Lijstenmakerij | +43,78%
   stijging in transacties

   Bekijk case study

   De meest optimale aanpak is vereist

   Het enorme belang van een goede positie in de zoekresultaten van een zoekmachine als Google is ook je concurrenten uiteraard niet ontgaan. Dit betekent dat ook zij alles in het werk zullen stellen om deze posities te kunnen claimen. Het gevolg daarvan is dat het hanteren van de juiste aanpak een absolute must is. Alleen door de meest optimale aanpak te hanteren kan er namelijk voor worden gezorgd dat er zowel op korte als op lange termijn een meerwaarde op vlak van SEO kan ontstaan. Vergis je namelijk niet, SEO Breda werkt in twee richtingen. Op het ogenblik dat je foutieve handelingen doet is het mogelijk dat dit meteen een drastische, negatieve invloed heeft op jouw posities in de zoekresultaten. Omwille van deze reden willen veel ondernemers liever niets aan het toeval overlaten en nemen ze een SEO bedrijf Breda onder de arm. Onze experts weten immers als geen ander wat nu echt de beste aanpak is. Opzoek naar een SEO Consultant in Breda en omgeving?

   Onpage en offpage SEO technieken

   Een eveneens belangrijk aspect om rekening mee te houden is het verschil tussen onpage en offpage SEO. Heel wat ondernemers besteden hun volledige aandacht aan het op orde zetten van de onpage SEO (dus op hun eigen website) zonder daarbij aandacht te besteden aan bijvoorbeeld linkbuilding. Nochtans is ook dit laatste ongelofelijk belangrijk. Op het ogenblik dat een externe website een link naar jouw website of webshop plaatst wordt dit door de zoekmachines aanzien als een ‘positieve stem’. Let wel, het gaat hierbij niet om zomaar eender welke link. Op als positieve stem aanzien te worden dient de link immers worden geplaatst door een betrouwbare website welke over hetzelfde onderwerp beschikt als jouw website. Laat je een link plaatsen op een dubieuze website? Dan is de kans groot dat dit het omgekeerde effect zal hebben. Wij als SEO bedrijf Breda weten precies welke links voor jouw website of webshop waardevol kunnen zijn en welke niet.

   Jouw website in de top 3 zoekresultaten

   Wil jij stelselmatig toewerken naar het verbeteren van de positie van jouw website of webshop in de zoekresultaten? Dan kunnen wij jou daar als ervaren SEO bedrijf absoluut bij helpen! Onze experts kunnen je precies aangeven op welke vlakken er ruimte is voor verbetering en kunnen meteen de nodige acties uitvoeren. De enorme expertise waar wij over beschikken zorgt er voor dat we jou kunnen helpen om je website in de top 3 van de voor jou belangrijkste zoekresultaten te krijgen! Meer weten? Aarzel dan geen moment langer en maak vandaag nog een afspraak met onze SEO consultant! Neem ook gerust contact met ons op indien jij op zoek bent naar een SEO bedrijf Haarlem of SEO bedrijf Rotterdam.

   Neem contact op

   Sjors Goemans

   Sjors Goemans is één van de meest ervaren SEO specialisten in de Benelux. Sinds 2010 kun je hem wakker maken voor de meest uitdagende SEO vraagstukken. Inmiddels helpt hij samen met zijn 15-koppige team van SEO specialisten online gefocuste ondernemingen om hun marktaandeel te vergroten via de organische Google zoekmachine resultaten. Lees meer

   Hulp Nodig?

   Neem contact op met een van onze adviseurs!

   Bellen

   Fietsband lek?
   De beller is sneller!

   023-2078030

   Whatsapp

   Geen beltegoed meer?
   Chat met ons!

   023-2078030

   Daag jij ons uit voor je volgende project?

   Daag ons uit!

   Klanten aan het woord.

   Wij bestaan om klanten te laten groeien! Dit doen wij door duurzame vormen van marketing zoals zoekmachine optimalisatie én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

   Ranking masters levert wat zij beloven en zetten altijd een extra stap om onze doelen te bereiken. Zij denken actief mee en schakelen snel door korte communicatielijnen. Dankzij Ranking Masters hebben wij op belangrijke zoekwoorden veel progressie geboekt. De samenwerking wordt dan ook zeer gewaardeerd!

   Falco Keiman.

   SEO Specialist – Alpina

   Wij zijn zeer tevreden met de keuze voor Ranking Masters als onze allround SEO partner. Bij Ranking Masters zetten ze net dat extra stapje waarmee zij ons het gevoel geven dat wij te allen tijde op #1 staan.

   Kenan Aslan.

   Managing Director – Furnea B.V

   Benieuwd naar jouw kansen?

   Gratis SEO Analyse